![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 19 2024, 11:12 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוצאת ספרים לכסף דיון היי קוראים! בזמן האחרון שמתי לב שיש סופרים שמוציאים ספרים רק לכסף. למשל ריק ריידן הוא סופר ממש טוב שאני מעריך מאוד אבל אני חושב שנגיד גורלו של אפולו, שהוא כתב יצא בשביל הכסף. או שאנון מסנג'ר, היא סופרת טובה אבל לא נראה לי שהיא כתבה 9 ספרים בשביל הכיף. אז בסופו של דבר לדעתי יש סופרים שכותבים רק בשביל הכסף. אז מה אתם חושבים? יש לכם דוגמאות לסופרים שכותבים רק בשביל כסף? האם זה טוב? דיון מהנה -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2024, 13:01 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
לדעתי זה לא רק בשביל הכסף כי צריך לשלם להוצאות לאור ולא מרוויחים מזה כלום ואפילו מפסידים אז זה לא בשביל הכסף לדעתי
-------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2024, 15:08 PM
|
||||||
אתה לא תכתוב ספר אם אתה תפסיד כסף ובכלל, לא מפסידים כסף מהוצאת ספר לאור. אם כבר, אם הספר יצליח ויעשו עליו סרטים ויתרגמו אותו להרבה שפות, הסופר יכול ממש להתעשר. אז לגבי הדיון, כן, ברור שיש סופרים שעושים את זה רק בגלל הכסף. זה כמו שיש אנשים שעובדים במשהו למרות שהם לא אוהבים את זה, הם פשוט צריכים כסף. ויש אנשים עם כישרון לכתיבת ספרים אבל וואלה, אולי הם לא ממש נהנים מזה. אבל יש להם רעיון, אז הם ינסו לכתוב כדי להרוויח כסף. ברור לי שגם יש אנשים שעושים את זה לא רק בגלל הכסף, אלא בגלל שהם נהנים. אבל תמיד יש אנשים שיעשו דברים בשביל הכסף, ולא רק כי זה כיף להם -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 19 2024, 15:11 PM
|
||||
כמו שיולי אמרה מרויחים מהוצאה לאור לא מפסידים. וכן יש סופרים שכותבים בשביל הכסף -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2024, 10:59 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש הרבה סופרים שכותבים בגלל הכסף. זה העבודה שלהם. בן אדם שהוא ''סופר'' עובד בכתיבת ספרים. זאת הפרנסה שלו. יש גם סופרים שעושים את זה בשביל הכיף, אבל לא נראה לי שהם היו משקיעים כל כך בספר אם לא היה יוצא להם כלום מזה. אז נראה לי שרוב הסופרים כותבים בגלל הכסף, ובשבילם ההנאה שבכתיבה זה פשוט תוספת קטנה למה שבאמת יוצא להם מזה.
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2024, 21:35 PM
|
||
![]() מוגל |
איך בכלל יודעים שכותבים את זה בשביל הכסף?
בלי שום קשר אני נורא אוהבת את הספרים האלה אבל אם באמת כתבו את זה בשביל הכסף אז זה כבר משהו אחר. אני מאוד מקווה שזה לא נכון, אבל אם זה כן אז אני פשוט ללא מילים... -------------------- עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה!🇮🇱🇮🇱
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2024, 15:05 PM
|
||
יש סופרים שכותבים כי הם אוהבים את זה ויש סופרים שכתבו ספר אחד הצליח קיבלו כסף אז הם ממשיכים לכתוב ולחרבש דברים משעממים כדי לקבל כסף (לדוגמא כראמל)
-------------------- פרשתי
|
|
פורסם ב: Jan 29 2024, 18:57 PM
|
||||
בדוגמה שנתת כראמל נראלי שהסופרת נהנתה מה3-4 ספרים הראשונים ואז התחילה לכתוב בשביל הכסף -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 29 2024, 20:19 PM
|
||
למשל פרסי ג'קסון, שכל סדרת המשך פחות טובה (סליחה ריק)
-------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2024, 18:16 PM
|
||||
בדיוק -------------------- פרשתי
|||
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 16:41 PM
|
||||
אני מסכים איתך חלקית, פרסי ג'קסון וגיבורי האולימפוס טובים מאוד אבל גורלו של אפולו... -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 3 2024, 19:42 PM
|
||||
נכון. בזמן האחרון אני קורא יותר ברנדון סנדרסון למשל, לא ריק. בזמן האחרון נראה שהוא מוציא ספרים לכסף יותר מלהנאה. -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |