![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (103) « ראשון ... 76 77 [78] 79 80 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 10:45 AM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאירררררר -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאירר
איך עושים את התמונות האלהה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תזכירו לי לתת אהבה כשאני יכול
ראיתי עכשיו סרטון של מישהי בת 20 כזה שמדברת על זה שלמה אף אחד לא סיפר לה שלא אומרים לגברים דברים נחמדים ושהיא אמרה לחבר שלה היום שמגיעה לו אהבה והוא פשוט בכה ככ חזק שהוא דימם על השמלה שלה או משהו כזה והיא אמרה שהיא לא כועסת על השם היא פשוט ככ כועסת על זה שאף אחד לא אמר לו שום דבר נחמד לפני אני לא חושב שזה כל הגברים ככה אבל אני בהחלט חושב שזה לא מצב אידיאלי תאהבו אנשים או משהו --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 10:46 AM
|
||||
אוי זה עצוב:( -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 10:47 AM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא אומרים לגברים דברים נחמדים? הלפ גברים גם עוברים מצבים רגשיים קשים ב ד י ו ק כמו נשים כל הקטע הזה של להישאר גבר ולא לבכות כי רק ככה נשים ירצו אותך זה מיושן ודבילי -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 10:48 AM
|
||||
כ ן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 10:52 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://m.youtube.com/shorts/8j8OS0qszi8
אתם ראויים לאהבה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 10:54 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ככ מבולבל
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 10:56 AM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום לנו"ד השני הכי שווה
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה יש שני נו"דים?
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לא? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 10:57 AM
|
||
אבל אף פעם אין שני נ"דים פעילים אז למה דווקא עכשיו?
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 10:57 AM
|
||||
תשובה יפה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 10:58 AM
|
||
אוניסף תוכלי לשלוח לי בפרטי את מה שדיברת עליו עם הנובים שהצביעו אחד לשני?
|
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 10:58 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באלי לנהל
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |