![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (103) « ראשון ... 81 82 [83] 84 85 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 12:16 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מת -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 12:16 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שהיה ממש כיף בנשף השנה לצערי ממש כמעט ולא עסקתי בתכנון עם כל ההנהלה בגלל הסגירות האחרונות לשנהל שדי מטורפות אבל היה מדהים ואפילו זכיתי שוב בהנהלת הפורומים אז כיף ומזל טוב גם לך! ובנוגע למשחקי הרעב - ראיתי את הסרט החדש שיצא וזה גרם לי להבין שעדיין לא קראתי את הספר השלישי (אחרי עשור), תמיד עצרתי בהצלחה שלו כי הוא שיעמם אותי אז קראתי מחדש מהספר הראשון וסוף סוף סיימתי את הטרילוגיה חחחח ועכשיו אני קורא את בלדה לציפורי שיר בפעם הראשונה וזה מרגש -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 12:17 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחח מה זה העצלנות הזאת לא הבנתי -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 12:17 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה הרבה עבודה אני קמתי רק לפני שעה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 12:18 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן!!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 12:19 PM
|
||||
השנהל מטורף. אתה כאילו מחזיק אותו על הקסקס. באמת כל הכבוד! אה מגניב תמיד שחוזרים לראות משהו זה מעיר את האובססיה. כמו סאשה בדיוק גמרתי אקס מן. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 12:19 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מצלמת -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 12:21 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BABY I CANT GO ANYWHERE WITHOUT THINKING THAT YOURE THERE
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
הלפ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
היי
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 12:24 PM
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחח האמת שכן לא היו בעיות משמעת היום -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 12:24 PM
|
||
היי
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 12:28 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 12:30 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגידו
כשהנוד הזה ייגמר, ייפתח נוד חדש ואז נישאר לנצח עם שני נודים? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 12:30 PM
|
||
![]() -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |