![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (103) « ראשון ... 87 88 [89] 90 91 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 13:53 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 13:54 PM
|
||||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
די בכל פעם שאומרים לרדת אני קורא את זה באנגלית עם הקונוטציה המינית
מה זה עניינם אם זה ימאס עליך או לא אין לזה שום קשר אליהם הוו זה מגניב! השרשור שלנו?? דבר ראשון אומג מי הצביע לו דבר שני שנה הבאה יהיה לנו רצף! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 13:55 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רצים בתל אביבב
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 13:56 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מצליח לקרוא את סה באנגלית אפשר עזרה? נכון? >:( ציפיתי שהוא יזכה בגלל השם. לשלנו היה שם מגניב, לכל השאר לא. אף אחד לא נראה לי באמת מסתכל לקרוא מה השרשור כשהם מצביעים. כן!! שלנו יזכה כי הוא הכי מדהים בעולם! -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה וסס"ש אתה יכול לחזור? -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אני אתחיל לעבוד על בקשת ניהול -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 13:57 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Going down כאילו אז זה בזכותך D: השמות שלך תמיד הכי טובים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 13:58 PM
|
||||
הו היהיהיה :> ויאגו לעומת זאת לא ניצח :0 כמו שציפיתי :< תגיד אתה תוכל וואטסאפ בקרוב? באלי לעשות גם את האיו שאמרנו אתמול על השירים >< -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 14:02 PM
|
||||
אז למה ירדת מניהול סס"ש? -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 14:02 PM
|
||||
סיבות -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 14:03 PM
|
||
שהן?
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 14:03 PM
|
||
סיבות
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 14:32 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מכירים את זה שאתם ממש כועסים ברמה שהגוף מתחיל לרעוד כאילו יש לכם מנוע טורבו מובנה בגוף? והכי נורא שאין מה לעשות עם זה
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 14:59 PM
|
||
שלום
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 15:04 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי ברירה אלא לעשות את עצמי להט"בפוב כדי לשרוד חברתית בכיתה
אני כאילו מנסה להיות ניטרלי כזה אבל לפעמים אני אומר דברים שהיו מכעיסים אותי ממש אם מישהו היה אומר אותם בפורטל קיצר היום למחנכת שלי לא היה מה לעשות עם הכיתה אז היא נתנה לנו לעשות מה שאנחנו רוצים ואז מישהו בכיתה אמר משהו מאוד להט"בפובי שהמורה חשבה שהוא מוגזם (למרות שגם היא הומופובית) אז היא השיבה אותנו ונתנה לנו לראות סליחה על השאלה נוער גאה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |