![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (103) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 22 2024, 22:00 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי בטוח שזה בכוונה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2024, 22:02 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדעתי זה טוב כמו התעללות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מעריצה אנשים עם מוטיבציה לנקות🙏🙏🙏🙏 אצלי מזעזע הייתי בתקופה הכי וואו בחיים שלי וזה נהרס בפיזית יומיים וזה קרה במקרה בדיוק כשאמרתי שהחיים שלי וואו😭 אבל הכל בסדר סהכ חברות שלי מחזיקות אותי יציבה נפשית -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב כן משם המצאנו את ההתעללות מההתחלה אבל הם היו בסדר עד אז -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2024, 22:04 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מרגיש לי שפעם היינו הרבה יותר יצירתיים עם הרקע שלו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2024, 22:04 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי מוטיבציה בשיט בייביסיטר כבר יותר טוב מהחרא הזה זה זקנים שרוצים שננקה כל חצי פירור הם בכיינים ממש נמאס לי מזה מה איך נהרס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2024, 22:05 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא לא זה היה הרקע הראשון לפני זה קאלוס לא היה דמות -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2024, 22:11 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אההההה וואי נשמע חרא לא בטוחה כמה זה appropriate לדבר על זה פה אבל הייתי נקייה שמונה חודשים כזה ונשברתי ולפני איזה שבוע וגם חברה שלי אמרה סתם איזה הערה שקשורה למראה חיצוני ומאז יש לי פשוט חוסר ביטחון מטורף וזה מוזר רצח כי בתקופה האחרונה באמת שלא היה לי שום חוסר ביטחון -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2024, 22:12 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפלייליסט של סו>>>
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2024, 22:14 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי נשמע מזעזע :( אני בטוחה שתצאי מזה תנסי לא להיכנס לזה יותר מדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2024, 22:14 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2024, 22:15 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://postimg.cc/bZk8sBN3
התקופה שהיינו עושות מלא ממים>>>> -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2024, 22:15 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מגניב
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2024, 22:17 PM
|
||
נעמה? :<
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2024, 22:36 PM
|
||
לפעמים אני מתעצבנת כי אני נכנסת לפורטל עצובה ואף אחד לא שואל למה ואז אני נזכרת שאין לכם שום דרך לדעת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |