![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (103) « ראשון ... 97 98 [99] 100 101 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 27 2024, 16:49 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני קושרת את הסווטשירט על המותן תנו לי אמ אמ אממממ אמ אמ אמ אממממממ
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 27 2024, 16:53 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר ממישהו חרמשים לא אכפת לי כמה וזה שיש לי משנה כינוי זה לא אומר שיש לי כי אני שומרת אותו למקרה שאפרוש וארצה לכתוב בכינוי שלי:"פרשתי" או משהו כזה?
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 27 2024, 16:54 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נחשוב על זה
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 27 2024, 16:54 PM
|
||
מה?
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 27 2024, 16:56 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
די בסדר נראה לי נהנית מאוד מהזמן שלי בבית גם אם אני קצת חולה מה איתך מה עושה? לא שמעתי ממך שנים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 27 2024, 16:56 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בכל פעם שאת נמצאת בנו״ד עם מישהו שיש לו חרמשים את מבקשת חרמשים ךא חשוב מתי בפעם האחרונה נתנו לך אני מצטער להגיד לך אבל או שאת צריכה ללמוד איך להשתמש בכסף בצורה חכמה או שאת פשוט חמדנית כנראה ששניהם נכונים אבל -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 27 2024, 17:00 PM
|
||||
אני לא זה ולא זה ובבקשה אם אין לך משהו טוב להגיד אל תגיד -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 27 2024, 17:00 PM
|
||||
בדיוק מה שיותר גרוע זה שתורמים ואפילו אין הכרת תודה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 27 2024, 17:01 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל כבר אמרתי ובנתיים את רק מוכיחה שאת כן זה וכן זה כי אני נשבע שהדבר היחיד שאני רואה בהודעות שלך זה ״היי אפשר חרמשים???״ -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 27 2024, 17:01 PM
|
||||
לא נכון! אולי די! וכריס אמרתי לך תודה -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 27 2024, 17:02 PM
|
||||
כאילו אין לי בעיה להאמין לך פשוט תוכיחי את זה במעשים -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 27 2024, 17:04 PM
|
||||
אני מוכיחה ביקשתי רק 3 פעמים וזהו אז זה לא בדיוק מה שאמרת ויש לי שאלה:למה להיות מגעיל?מה יוצא לך מזה? -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 27 2024, 17:06 PM
|
||||
אני בטוח שספרתי יותר משלוש פעמים אבל בסדר ואמ אני לא יודע מה יוצא לך מלהיות מעצבנת -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 27 2024, 17:06 PM
|
||||
תקשיבי, אני יכולה להבין מה הבחור פה (מה השם?) אמר אני נתתי לך 35,000 שזה מספיק גם למשנה כינוי וגם למשנה כותרת ועדיין לא הספיק לך את משנה 5 כינויים בשבוע ואז מתלוננת שאין לך חרנשים, משמע שאת לא יודעת לנהל את הכסף שלך את רוצה חרמשים? תחסכי אני מבינה את הרצון שיהיו כמה בצד ליתר ביטחון ותמיד נחמד לראות כמות חרמשים גדולה אבל יש תכונה ארורה שנקראת גרגרנות וזה כבר לא נעים לאף אחד מסביב לא כל מי שיש לו מעל 100,000 חרמשים (קרי, אני או הגר) חייב לשלוח לך מעל 20,000 גם אם שולחים לך 5000 תגידי תודה ותקבלי את זה תרומה כשמה כן היא, היא תרומה, זה מגיע מהרצון הטוב של אנשים, זאת לא חובה שאנחנו חייבים לספק אותך -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 27 2024, 17:07 PM
|
||||
אני לא מעצבנת אולי תגיד דברים יפים או שלא תגיד כלום? -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |