![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (103) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 15:28 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לקרןא את זה גם גרם לי לחייך כמו אידיוט וואי נכון ההיא שיצאתי מהפרנדזון איתה? השגתי את האינסטה שלה שלוש קריאות הידד לי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 15:28 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז תגידי לה שתשלם!!! -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 15:30 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר להמשיך לדבר אם אתה רןצה >< יווו כל הכבוד! -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 15:33 PM
|
||||
איפה עצרנו :0 האהא יש לי את חוש ההומור הכי טוב בעולם אבל אף אחד לא מבין אותי כאילו אנשים אומרים משהו סרקסטי ואני מתייחס למה שהם אמרו כאילו זה נאמר ברצינות אבל אז אף אחד לא קולט שאני מתבדח זה כבר נהיה מביך -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 15:33 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גלה לי את השיטות שלך סתם אין לי מושג אם אני בפרינדזון שלה או לא אני כל כך מבולבלת -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 15:34 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן זה -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוגוורטס הורים :0 אגב אתה יכול וואטסאפ? :0 אתה יודע אני הסתכלתי בצ׳אט שלמו ויש לי ציטוט שלנו אומרים שההורים של קאלוס הם הורים טובים -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המבט הזה שאנשים נותנים לי כשהם לא מבינים שאני צינית זה ממש מצחיק -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 15:35 PM
|
||
באלנו לעשות לק לסביות
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 15:35 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה לי טעים
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 15:37 PM
|
||
אני מחפשת מאמרים על רומנטיזציה של אלימות ואלימות מינית ואפילו בלי להוסיף לחיפוש ספרים
כמות התוצאות על דמדומים מדאיגות מאוד. אני מאוד שמחה שאף פעם לא היה לי צורך לקרוא את זה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 15:38 PM
|
||||||
פשוט לפלרטט ממש וואי הלוואי שהייתי יכול לעזור לך עם זה
יאפ!!! אני בדרך הביתה אז כשאגיע :0 אף אחד לא מבין אותי טוב ממך -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 15:38 PM
|
||||
דמדומים זה לא ככ טוב האמת או מפחיד או עם סמאט -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 15:39 PM
|
||||
דחציהשןקצבזכיבאהרוזךצצבו די -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 15:40 PM
|
||||
כן אבל כשאנשים באמת מגדירים אותי כ"בנאדם שלא מבין סרקזם" וצוחקים עליי כשאני מנסה להסביר שהתבדחתי חזרה... קצת מוחץ הגאווה שלי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |