![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (103) « ראשון ... 22 23 [24] 25 26 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 18:43 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה שישאלו אותי באיזה לשון פנייה אני משתמשים
זה מזכיר לי שהפסיכולוגית שלי שאלה אותי ואמרתי ״כןכן היא את״ 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 למה אני מטומטם --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 18:44 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה לא מטומטם -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השירשור גלש גם לנו''ד...
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן זהו........................ ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 18:45 PM
|
||||
כןןן אם נמשיך זה אוטמטי יהיה שרשור השנה 2024 או שזה עד כדי כך טוב שיכניסו את זה אוטומטית ל2023 כזוכה -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 18:45 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחח ככל הנראה לא
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 18:47 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש עוד מעט צריך ללכת כי אני עוזר לאמא שלי עם איזה סלט
אבל אחרי זה אני אחזור D: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 18:47 PM
|
||||
למה לא לקוות? כל כמה זמן לוקח לכם להגיב בשרשור כשזה לא ביום שהוא נוצר? שואלת כדי לדעת כמה השרשור יהיה פעיל -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 18:50 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי המורה הזה מטומטם בכוח
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 18:52 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מלא ילדות מהכיתה שלי לא הגיעו היום ועכשיו בקבוצה של הכיתה מישהי אמרה משהו על מה שעשו היום וכל הילדות שלא היו התחילו לבקש שנסביר להם בדיוק
וואי אתן לא מבינות פשוט מה אתן רוצות תשאלו את המוכה אחר כך ותגיעו פעם הבאה פשוט -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 18:54 PM
|
||
וואי בא לי לצאת מהזום
--------------------
|
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 18:57 PM
|
||
שרשור השנה ל2024 בדרךךךך
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 19:03 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל תדאגו חברים השרשור שלי ושל נעמה כבר שרשור השנה
אבל אני מניח שאתם יכולים להיות מועמדים -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 19:07 PM
|
||
וואי איזה עצבים
המורה טעה בלשון פנייה של מישהו ואז במקום לבקש סליחה לתקן את עצמו ולהמשיך הוא אמר נו אז תפתח מצלמה ואז אני לא אוכל לשגות ועכשיו מישהי התחילה לדבר והוא אמר לה לפתוח מצלמה והיא אמרה שהיא נראית קצת מבולגנת כרגע אז היא לא רוצה והוא היה כזה מה פתאום את לא נראית מבולגנת תפתחי אלוהים אדירים לא נוח לה עם לפתוח מצלמה לא אכפת לי שיותר כיף לך לראות את התלמידים --------------------
|
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 19:14 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
הצטרפתי גםםם -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |