![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (103) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 19:35 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טפי יא בני עמלק הופ חבלה
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משעמם
-------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
זה לא אומר שהבעיה היא בך זה אומר שלהרבה אנשים יש בעיה. וכן מה לעשות קשה לא לריב עם אנשים. אני לא מסוגלת לעבור שבוע בלי לריב עם איזה ילד מעצבן מהכיתה שלי ואני עוד לא בן אדם של ריבים מה לעשות יש לי ריפלקס לריב אוטומטית עם להטופובים, הומופובים, גזענים ושוביניסטים. והילד הזה מהכיתה שלי בערך כל אחד מהם. -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 19:36 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אסור 4 משתמשים בשרשור סליחה -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 19:36 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אני באמת הבעיה אני פשוט מגיע עם גישות שליליות היום כי הייתי עצבני בגלל משהו ספציפי אז התעצבנתי על כל משפט שאמרו לי בערך -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 19:37 PM
|
||||
כריס סליחה שאני חופרת אבל אפשר את החרמשים? -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 19:38 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ללכת לישון בלי לאכול ולסבול מחולשה בגוף
או ללכת לאכול ולישון פחות זמן ואז לא לקום בבוקר אסור לי לפספס את ההסעה ב-6 בבוקר אני חייבת ללכת לעבודה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 19:40 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כזה ככה אחרי הישיבה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 19:40 PM
|
||||
כריס סליחה שאני חופרת אבל אמרת לי לפני יומיים שתשלחי לי עוד מעט אבל עוד לא שלחת אם את יכולה לשלוח עכשיו -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 19:45 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמאלה אני פיזית לא יכול המורה אמר ״אני לא יכול לעשות כמה דברים במקביל אני זכר זה לא בפיזיקה שלי״
לא זה לא כל הזכרים זה אתה ספציפית אהבל בטירוף --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 19:46 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ש ו נ א אנשים כאלה איכס -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 19:47 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מכירים את זה שהרגל שלכם רועדת בלי שתצליחו להפסיק אותה, ואז נזלת נופלת מהטישו שהרגע קינחת על החולצה שלך?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 19:48 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן פמיניסטי ונאור לא אומר להגיד שנשים זה טוב גברים זה רע --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 19:48 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלפ -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 19:50 PM
|
||
כל התרגיל לא נכון כי העתקתי לא נכון ואני בסעיף ד😃
ולי יצאו מספרים שלמים ובמקורי לא --------------------
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |