![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (103) « ראשון ... 27 28 [29] 30 31 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 20:37 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה יודע שהמצב שלך אבוד זה כשאתה מטיל מטבע על איזה תאריך תתחתן
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 20:38 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המקעקע צריך לבוא אליי ולסדר לי את הפירסינג שהסתבך והוא עוד לא פה וכבר כמעט 8 בערב אני חייבת ללכת לישון
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 20:39 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא נשמע מספיק אוכל את שבעה? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 20:40 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תנחומיי אישה זה השטן שונאת נשים -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 20:41 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח
האישה שלי זה לא השטן, אין לי צורך בתנחומים תודה אנחנו פשוט לא מצליחים להחליט מתי כרגע כל המטבעות החליטו על ניסן -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 20:42 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"מה הבעיה אז תהיי שם שעה לפני הזמן פשוט תקראי ספר או משהו"
לאאאא זה לא עובד ככה אני לא פשוט אבזבז שעה שאני יכול ללמוד/לישון בה כדי לשבת במסדרון ולקרוא ספר למה לא לצאת מהבית בשעה שצריך פשוט -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 20:43 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה על ה5,000 אפילו שזה לא מספיק למשנה כינוי או משהו אבל בסדר..... -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 20:45 PM
|
||
חחחח מה
היא תרמה לך מרצון שלה, למה להיות קטנוניים אי אפשר להגיד תודה בלי להוסיף מילים לא רלוונטיות -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 20:46 PM
|
||||
אמרת מימון למשפחה ומשני כינוי יש לך בשפע מה לא בסדר עכשיו מור כן ככה כולם אומרים על הנשים שלהם מקווה בשבילך שנפלת על אחת טובה כי נשים בגדול זה חרא -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 20:47 PM
|
||
אני בטוח בזה
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 20:49 PM
|
||||
לא כי אם אין לך 5 משני כינוי רזרבי ועוד 50 אלף חרמשים בצד זה לא מספיק למה מישהו פעם עזר לי, אני הגעתי לחרמשים האלה בזכות עצמי ועדיין אני עוזרת מלא לכולם היו לי 3 מיליון חרמשים ועכשיו אני עם 700 אלף כי אני רק תורמת לכולם אבל כפיות טובה יש פה בשפע -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 20:55 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא שבעה אבל לא רעבה מסובך אבל אבא שלי אומר שלאכול הרבה זה לא בריא ובגלל זה אני נהיית עייפה או חולה או כל סיפור מוזר אחר שהוא המציא אז זה המצב -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 21:01 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עזבי היא קצת... -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את יכולה למכור משני כינוי....? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
מגניבבבב אני מדמיינת את העוגיות זה נראה מושלםםם יש לי מלא דברים של ליניייי קיבלתי מאליאקספרס קופסה עם מלא דברים שלו 1. כיסוי לכרית 2. פוסטר תלייה 3. מעמד אקרילי נראה לי ככה קוראים לזה 4.סימנייה 5. מחזיק מפתחות שבשמים בו קלף 6.מחזיק מפתחות 7.עוד מחזיק מפתחות 8.עוד מחזיק מפתחות אחר 9. בובה 10.אה ודגם קטן של החץ וקשת שלו הבעיה היא שזאת הייתה אמורה להיות מתנת יום הולדת ואמא שלי רוצה לקחת ולעטוף את זה ולתת לי ביום הולדת שזה עוד חודש בערך (ב 26 בפברואר) אבל אני לא יכולההה לחכותתתת -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |