![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (103) « ראשון ... 42 43 [44] 45 46 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 19:59 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שתיהן האחיות הגדולןת שלי ואבא שלי מנסה להפריד אבל זה לא ממש עובד -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
חחח תסימי אתמי אוזניים
-------------------- עברתי משתמש בייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השפתיים שלי יפות עכשיו אז אתם תקבלו תמונה
https://i.postimg.cc/rmkW1DJJ/IMG-2776.jpg --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 20:00 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תשמע סו אני אוהב אותך והכול אבל אתה צריך להפסיק לצלם איברים ספציפיים מאוד בגוף שלך בזום זה מטריד חוץ משיער שיער זה בסדר -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
אני לא יכולה
הגרון ןהאף שלי -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
לא עובד
|
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 20:03 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יוו על מה? @וריאן אני מניח שלמרפאה בהוגוורטס יש מספיק ניסיון כדי לתת לו שיקויים שיעזרו למצב שלו להישאר יציב? ואז אולי כדי לעשות משהו כמן לרפא אותו לחלוטין היא תצטרך אישור הורים והם מפחדים מתרופת קסם לא ידועה ומעדיפים להשאיר את גאמינג כמו שהוא בתקווה לפיתרון מוגלגי/שפשוט יש השפעות משניות חמורות מהתרופה הקסומה והם לא רוצים להסתכן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 20:04 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא חושב שהם צריכים אישור הורים אחרי שהארי איבד את העצמות שלו מבחירה אימפולסיבית של מורה -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 20:04 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פנימייה כזה?:< -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 20:06 PM
|
||
אור כוהן שרה יפהה
|
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 20:06 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 20:07 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נקודה טובה אולי הוא בן מוגלגים אז זה פשוט בעדיפות נמוכה אצלם? @ליה יכול להיות מעניין יש לי כמה רעיונות לעלילה אם בא לכן שאשתף? או שכבר יש לכן משהו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
סופי אשמח שתעני לי להודעה ששלחתי לך בפרטי -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 20:08 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הנחתי פשוט שבגלל שעבר יותר מדי זמן זה כבר לא אפשרי בגלל זה הבעיה היא רק הטיפול :0 אם הקוסמים יכולים לרפא את זה בקסם לרוב למה שהם יצרו תרופה שתייצב את המצב -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |