![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (103) « ראשון ... 46 47 [48] 49 50 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:08 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה בא לך מבחינת תקופת זמן? @וריאן אפשר הפלפאף לחלוקה בכל הבתים ואליו אולי רייבנקלו? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:08 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משעמם
-------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:09 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בשביל להתחיל את היריבות בינו לבין לוקה מוקדם יותר? לול אני מדמיין אליו גדול מהם בשנתיים עכשיו ומתנשא מעל לוקה לא בקטע מרושע פשוט בקטע שהם לא מסתדרים אני לא רוצה להוציא את אליו מרושע סליחה טוב מה חושבים עכשיו :0 הו כן איך כולם נפגשו -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:10 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עכשיו כזה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:14 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נעמה:0
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:15 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יכול לשמוע לוז בלופים הוא שר כל כך יפה
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:16 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואן דיירקשן>
|
|
|
||
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
האמת שזה גרם לי לדמיין אותם כמו אחים כאן בטח נטשה ואמילי ברכבת ולוקה וצ'יורי אותו דבר אולי כשהם היו צריכים להיכנס לסירות כדי לשוט להוגוורטס אז הסירה של לוקה וצ'יורי הייתה היחידה עם מקום וגאמינג הצטרף אליהם? ואיך החבורות הכירו אחד את השני המממ אולי באיזה שיעור שיקויים לוקה ונטשה צוותו יחד לשיקוי ולוקה נחתך מסכין ונטשה הייתה כזה: "הנה אני יודעת כישוף ריפוי ממש מגניב" (זה היה מספר תעלומת רצח של קוסמים) והציעה לרפא אותו האצבע שלו רק הפכה לורודה או משהו אבל הוא היה כזה: כן אני הולך להתחתן איתה. @סו סבבה יש לך משהו אחר שבאלך לחשוב עליו או שנפתח? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:18 PM
|
||
נעמהההה
|
|
|
||||
ליה! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
הלפ זה מדהים אליו ולוקה יכולים להיות מדהימים הצילו לוקה יש לך טעם מפוקפק בנשים. חמודים הם אני מדמיין האמת שאמילי וצ׳יורי מכירות כבר כי שתיהן טהורות דם :0 אולי הן מכירות והן יריבות כזה אבל בסוף הן נהיות חברות כי כל החברים שלהם חברים אבל זה יהיה כל כך מצחיק אם הם יפגשו בגלל צ׳יורי ואמילי שמחליפות מבטי מוות ולוקה וגאמינג מחליטים לעשות לה דווקא והולכים לדבר עם אמילי ונטשה -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:19 PM
|
||||
רוצה לדבר בווצאפ?:0 -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:21 PM
|
||
https://youtu.be/Vd-yN2jTrVA?si=2RCXvLF5e-HFQHrf
גם הוא שר טוב שיר קצת קריפי אבל כי זה מבוסס על סיפור אמיתי -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:22 PM
|
||||
כןכן זה היה קצת רפרנס למפגש של ליני ונאביה חיכיתי לראות אם תגיד על זה משהו >< אמג איזה פרחחים זה מושלם @ליה אני לא יכול עכשיו :0 נוכל לדבר כאן! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |