![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (103) « ראשון ... 47 48 [49] 50 51 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:23 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שתוכל תשלח הודעה?:< -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:24 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כבר אוהב אותם. השלישיה של לוקה גאמינג וצ׳יורי זה הדבר האהוב עליי באמת אגב גורם לי לתהות, איך צ׳יורי הגיבה למוות של גאמינג? כמו נטשה ולוקה פשוט ברחה או שמשהו אחר? :0 אגב בטח לוקה ונטשה ניתקו קשר עם אמילי ואולי צ׳יורי כי הן נשארו בעולם הקסמים :0 -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:26 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בטח! @וריאן אולי היא נשארה כדי לשפר המצב עבור ילדים כמוהו. איזה מגניב זה יהיה אם היא תחליט להיות רופאה אחרי זה אוי לא החבורה התפרקה:< -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:27 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא כמו ליני ולינט D: מעניין אותי באמת עכשיו איך לוקה ונטשה יגיבו כשליני יתחיל לעבוד בהוגוורטס אחרי הכל בלינט אבל הם בטוח יתגאו. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:28 PM
|
||||
בטוח ישכנעו אותו לפרוש גם אם לא היו את כל דואר השנאה הזה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:28 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדעתי אפשר לפתוח --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:29 PM
|
||||
אני מדבר כשהוא עדיין היה רק מורה בטח העובדה שיש לו השפעה זה טוב למה שהם יגידו לו לפרוש כשהוא משנה דברים לטובה כשהוא מורה עדיין אין לו השפעה :0 אגב השלישיה של לוקה גאמינג וצ׳יורי כתבתי משהו בוואטסאפ ואין לי כוח שתגיע לקרוא אפשר לכתוב כאן? >< -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:31 PM
|
||||
שאפתח אני? @וריאן הו :0 אתה לא צריך לשאול אפילו תרגיש חופשי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:33 PM
|
||||
מעניין אם הם כעסו קצת אפילו >< חוץ מזה מה הסיכוי שהוא יתחתן עם הבת של אמילי ואליו. מעניין אם זה יחזיר את החבורה הקטנה שלהם. האם צ׳יורי ואמילי שמרו על קשר לפחות? שבמופע סיום ו שלהם או לוקה או צ׳יורי (מרגיש לי מתאים יותר צ׳יורי) קיבלו תפקיד ראשי והם ממש הגיעו לכל החזרות והשקיעו את הנשמה רק בשביל ביום של המופע ששלושתם יבריזו ביחד וילכו לראות סרט נטו בשביל לדפוק את כולם. ואז בטח ההורים שלהם כעסו עליהם אחר כך אבל זה היה שווה את זה. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:35 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר תודה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:35 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה לחזור לגיל 16
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:36 PM
|
||||
כדאי להן לשמור על קשר אני אכעס אם לא ליני בכלל ידע שההורים שלו מכירים את ההורים של נאביה? דמיין פגישה עם משפחת נאביה ופתאום אמילי כזה "אתה נראה כמו ההורים שלך!" יוווו איזה חמודים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:37 PM
|
||||
הצילו כן או הפוך לא נראה לי הם ידעו תודה שזה כזה הם D: זאת הסיבה שהם השלישיה האהובה עליי עכשיו >< -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:42 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמא שלי קנתה מלא ג'לים
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:43 PM
|
||||
יאפפ מה קרה לקאלוס ליני ונאביה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |