![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (103) « ראשון ... 48 49 [50] 51 52 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:44 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לרוב זה רבעיה של ליני לינט נאביה קאלוס אז זה בסדר -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:45 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתי לינט הצטרפה :0 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:46 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מדבר ברוב האיוס רפונזליני זה איו מיוחד אם צ׳יורי ואמילי עדיין בקשר צ׳יורי היא הדודה המגניבה של נאביה ושרלוט? -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:47 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
שלוםםם
מה קורה? -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:48 PM
|
||||
היא שונאת ילדים אבל -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:48 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פשוט רוצה משפחה אחרת
היה תרגיל שלא הצלחתי ואף אחד לא הצליח לעזור לי אז בסוף שאלתי את אבא שלי והוא התחיל לומר משהו על מעגלים שנחתכים ולהציב משהו ולא למדנו את זה ולא הבנתי ואז אחים שלי התחילו לצרוח ואז אמא שלי התעצבנה כי אבא שלי לא שמע אותה לפני שעתיים כשהיא ביקשה ממנו משהו כשהוא היה בחדר אחר אבל הוא לא שמע כלום משום דבר ממה שהיא אמרה לו כמה שעות והם פשוט רבו ממש ואני בינתיים ישבתי וניסיתי לפתור תרגיל אחר אבל לא הצלחתי ולא אז פשוט ישבתי וכזה בדקתי ווצאפים וכזה ואז אבא שלי בא ופשוט הוציא עליי את כל העצבים שלו מהכל והסברתי לו שלא הבנתי מה שהוא הסביר והוא אמר כן ברור שלא הבנת כי אתה בטלפון לא התקדמת בכלום לא ניסית כלום אומייגאד אני פשוט לא רוצה יותר אני באמת לא רוצה יותר אני לא רוצה משפחה אני מעדיף לעבוד כקופאי ולשכור דירת שני חדרים ולהיות לבד --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:49 PM
|
||||
היא עדיין דודה מגניבה חוץ מזה הן רק צריכות להיות נערות והיא תתחיל לחבב אותן -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:53 PM
|
||||
אני מצטער שאתה צריך לעבור את זה זה נשמע מחרפן @וריאן שרלוט מחמירה בתור נערה כשהיא הייתה ילדה לא היו לה את האמצעים להרס כלל עולמי ואז מישהו החליט שבסדר לתת לה שרביט -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:55 PM
|
||||
אתה חושב שצ׳יורי לא תמות עליה בדיוק בגלל זה? ככ באלי שצ׳יורי תפגוש את ליני לינט ופרמינט והיא תדע שהם של לוקה ונטשה כי הם דומים להם אבל היא פשוט לא תגלה להם שהיא מכירה אותם וזה יכול להיות מצחיק -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:55 PM
|
||||
זה יהיה מדהים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:56 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אומייגאד אבא שלך מעצבן אותנו -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
כן הצילו יהיה לה חיוך מתגרה כל הזמן והם לא יבינו למה צ׳יורי היא הכי מגניבה הצילו -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי>קניה
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:58 PM
|
||||
היא שילוב של שתי המלכות הכי סלאי בעולם איך היא לא תהיה >< -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 21:59 PM
|
||||
מה שנכון נכון. דמיין שלוקה עלה לרכבת להוגוורטס בגיל 11 ופשוט בחיים לא חזר יותר הביתה :0 הוא בילה חופשים אצל גאמינג ואחרי שגאמינג מת אז אצל נטשה או צ׳יורי פשוט לא חזר הביתה. אנחנו צריכים עמוד 46 בשרשור ועקפנו את השרשור של קאגפרו -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |