![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (103) « ראשון ... 49 50 [51] 52 53 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 22:01 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה לומר מסכנים ההורים שלו אבל אה קצת מגיע להם 46? לא זכרתי שזה היה כזה ארוך -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 22:02 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3>>>> אני לא יודע פשוט לא כיף לי https://m.youtube.com/shorts/B8CP6NKUX34 טוב סליחה זה כבר פשוט לא ״That's actual serial killer behavior״ Serial killer coded🥰 --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 22:03 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן. מעניין אם הוא אנר להם משהו או שהוא פשוט נעלם בלי מילה זה היה 45 עמודים :0 -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 22:06 PM
|
||||
אם זה מנחם אותך יום אחד יהיו לך את האמצעים לעבור דירה ולא תצטרך להתמודד עם זה אם זה משהו שתרצה כלומר. אני מניח שכן. @וריאן הוא יכל לשלוח מכתב אחד וואו. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 22:08 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעניין אם הם ענו עליו ואם כן האם הוא פתח את המכתב. אני מנחש שלוקה ונטשה לא סיפרו לילדים על הוגוורטס בהתחלה אבל אחרי שהם גילו שיש להם קסמים נראה לך הם בכל זאת סיפרו? בשביל להזהיר אותם כזה? -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 22:09 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהא תודה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 22:09 PM
|
||||
אם הם ענו עליו אולי הוא שרף את זה ולא חשב עליהם יותר בחיים אני חושב שזה יהיה הכי אחראי מצידם, כן :0 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 22:12 PM
|
||||
כן. אגב חשבתי על זה אם הוא היה אצל המשפחה של גאמינג במשך ארבע שנים בכל חופשה אולי הם באמת כמו משפחה אמיתת בשבילו גם ואולי הם באמת יזמינו אותו גם אחרי שגאמינג מת :0 האם הוא ירצה לבוא או לא זאת שאלה אחרת פרמינט פחד פחד מוות כשהוא קיבל את המכתב. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 22:14 PM
|
||||
הוא בטח ירגיש פולש בבית שלהם אחרי שלא יהיה לו את גאמינג למה :0 @סו פתחתי לנו שרשור אגב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 22:14 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נעמה:>
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 22:15 PM
|
||||
בדיוק :< השאלה אם הם שכנעו אותו בסוף או שהוא לא בא יותר כי אני מרגיש שגם הוא קצת יהיה כמו בן בשבילם הם גידלו אותו מאז שהוא 11 טכנית :0 הבית ספר הזה מרושע!!!! הוא הרג את החבר של ההורים שלו!!!! -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 22:19 PM
|
||||
ליה D: קלקה-שוז נשמעת כמו מילה כל כך לא קשורה אני מצטער אני לא יכול לומר את זה עם פנים ישרות וזה קוטע לי את כל הרצף של המשפט ולא משתלב יפה @וריאן אפשר שלא ישכנעו אותו ואז הוא יחשוב למשך שנים שהוא פשוט גרוע עם קשרים משפחתיים וזה לא רעיון טוב לנטשה להקים איתו משפחה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 22:21 PM
|
||||
אוי קטן :< היה לו אסון עם כל משפחה שהייתה לו :< אני מקווה שהם כן יתקנו את הקשר בסוף זה יהיה עצוב אם לא -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 22:21 PM
|
||
![]() נשףףףףףףףףףףףףףף!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעאעאעאעעאעעעע אני מתרגששששששששששש
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 22:23 PM
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך אפשר שלאאא אעאערעעארעערע🎉🎉 -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |