![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (103) « ראשון ... 50 51 [52] 53 54 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 22:24 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו כן אמרנו שיהיה בסדר אם נסיים טוב סכסוך משפחתי ~ אף פעם לא אמרנו שהסכסוך צריך להיות בינם לבין המשפחה הביולוגית שלהם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 22:25 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו זה נכון :> זה אומר שבכל איו ההורים של גאמינג מחשיבים את לוקה כבן? :0 מעניין מתי זה קרה מתי הם תיקנו את היחסים >< -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 22:30 PM
|
||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו דראוו סטארס אראונד מיי סקארס באט נאו איימ בלידיננננ
-------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 22:30 PM
|
||||
אפשר :0 אולי הוא פרק על הרגשות שלו לצ'יורי (אני לא מתאים למשפחותת אני הורס הכלל צ'יורייי תביני אותייי) לפני שהציע נישואים לנטשה (נגיד הם בני 18-19?) והיא הרביצה לתוכו קצת היגיון ואז לפחות הם היו בחתונה שלו השרשור גרם לי לאהוב נאביה ליני אפילו יותר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 22:31 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילו כן יאללה צ׳יורי היא בהחלט מלכה באיזה שלב בשנה גאמינג מת? :0 התחלה אמצע סוף אגב מעניין איך הבית ספר הגיב לזה זה אפשרי בכלל??? -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 22:37 PM
|
||||
אמצע? קצת הצלנו אותו הוא בטח לא הספיק להתחיל ללמוד לבגרויות בטח כל מי שבאמת הכיר אותו היה עצוב. מרגיש לי שהוא היה רואה ילדים בוכים לידו על שיעורי בית בחדר מועדון והיה לו לא נוח אז הוא פשוט הסתכל על מה הם עובדים ועזר להם. ואז כבר התחילו קטנטנים לנהור אליו. הם בטח בכו כשהודיעו על זה. וואי אני רואה איזה טהור דם מעיר בחדר מועדון משהו כמו "בן מוגלגים מת ממחלת מוגלגים, ברוך שפטרנו" וצ'יורי פשוט מקללת אותו היישר לעולם הבא ובחזרה כן. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 22:38 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחר נשףף
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 22:39 PM
|
||||
אם לא ישימו אותי בשולחן עם וריאן אני אבכה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 22:39 PM
|
||||
אגב לגבי ההודעה הקודמת טוב יותר אם נטשה היא זאת שהציעה נישואים והוא נלחץ. אוי בטח היו צריכים להחזיק את צ׳יורי חמישה אנשים בשביל שהיא לא תרצח אותו. איכס >:( באמת מעניין איך הגיבו לעובדה שהוא מת ממחלה של מוגלגים בכלל. זה לא נשמע כמו משהו שנפוץ בעולם הקוסמים אז גם למי שעצוב מזה זה בטח ממש מוזר. הצילו. אגב ערכתי על צ׳יורי וגאמינג בשרשור -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 22:40 PM
|
||
סו איטס גונה בי פוראבר
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 22:41 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
הנשף מחררר
אומייגאדדדדד -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 22:42 PM
|
||||
![]() נשףףףףףףףףףףףףףף!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
אומייגאדדדדדדדדד -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 22:43 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
איזה כיף זה לומר אומייגאד יאי -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 22:44 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם ראשונה שניסיתי טפיוקה ואהבתי
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 22:44 PM
|
||||
או מיי גאד -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |