![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (103) « ראשון ... 58 59 [60] 61 62 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 25 2024, 17:37 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היום נשףף
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2024, 17:41 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכוןןן
-------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2024, 17:44 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
שלום חברים
התמכרתי ללהקת קיי רוק חדשה Xdinary heroes -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2024, 17:44 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראה לי יש באג פה
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2024, 17:45 PM
|
||||
תהני -------------------- פרשתי
|||
|
פורסם ב: Jan 25 2024, 17:49 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגר? לא?
טוב אולי זה יזמן אותה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2024, 17:52 PM
|
||||
חבל אצלי לא יורד -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 25 2024, 17:54 PM
|
||
משהו מוזר לי כאן
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2024, 17:58 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה מעצבן זה
באתר לרישום אולפנות של חמד צריךבגלל הסטטוס של ההורים אישור של שדניהם ואי אפשדר לעבור.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2024, 17:59 PM
|
||||
כנ"ל -------------------- פרשתי
|||
|
פורסם ב: Jan 25 2024, 18:02 PM
|
||||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני תקועה עם זה מאז סוף גן חובה.. סתם מעצבן.. הייתי גם במוסד לנשים מוכות (אבי לא הכה מעולם סתם דפוק..) ועברתי בתי ספר ויש לי מאז טראומה מבית שמש ולכן פסלתי אולפנה בגלל שהפנמייה שלה באותו רחוב.. וגם אני בקושי לא שומרת קשר עם אבא שלי, אחותי בגלל הגירושים נהייתה נוער בסיכון (יאיי) אנחנו אוהבים את זה.. (סתם)( --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 25 2024, 18:06 PM
|
||
|
|
פורסם ב: Jan 25 2024, 18:06 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2024, 18:09 PM
|
||||
זה ממש מגניב! -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 25 2024, 18:09 PM
|
||
מה מגניב?זה מוזר!
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |