![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 25 2024, 15:43 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לוותר פעילות "אני לא מבין איך פרסי לא וויתר" אמר חבר שלי כשוחחנו אל פרסי ג'קסון. "כאילו אחרי כל החברים שלא שמתו ואחרי הדברים שהוא עבר". "ככה עושים גיבורים בספרים" אני עונה לו. שלום קוראים, נכון שכמו בדוגמה שנתתי למעלה סופרים עושים בספרים שלהם גיבור אמיץ שלא מוותר למרות הקושי, ושתמיד מוכן להמשיך נגד הנבל\ית המרושע\ת. לא משנה מה קורה אפילו בספרים שקראתי שהגיבור מתייאש והופך לדיכאוני נכון זה נותן המון השראה לחיים כן אני מסכים. היום אתם תחשבו על אחת הדמויות שאתם אוהבים תצרו סיטואציה שבה היא מוותרת זה יכול להיות בגלל דברים עצובים כמו חבר שנהרג עד דברים פחות רציניים כמו הדמות איבדה את החרב שלה. ואחרי זה אתם תסבירו מה הדמות תעשה אחרי זה למשל להקים דוכן פלאפל. הרעיון בפעילות זה שתבינו שלפעמים הגיבורים הגדולים שלנו שאף פעם לא מוותרים, מוותרים ונוטשים את המשימה. נכון נשמע נחמד? כן מאוד אבל מה אם... לא לדאוג אתם תקבלו תגמול, אל הפעילות תקבלו 190 חרמשים. הפעילות תינעל ב29.1 מהרו להשתתף. טופס
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 16:32 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי נטע, בקביק 222
שם דמות+מאיזה ספר היא: דקס מש"ה הסיטואציה שבה היא תוותר: כשהוא מנסה לצבוע את איגי בירוק זוהר עם מוהוק. אבל כשהוא יתקרב להייבנפלד הוא יראה שיש המון שומרים ומלכודות. הוא ינסה להיכנס, אבל גובלין כמעט ראה אותו אז הוא נסוג. אחרי זה הוא מנסה לטפס בעמצאות חבל לחלון של סופי אבל נכשל וחוזר מושפל ועצוב לביתו. מה היא תעשה אחרי זה הוא יבכה, ואז יזרוק המון דברים, ואז ינסה להתאבד, ואז יובהל לבית של אלווין, ואז הוא יחליט לאמץ שדון, אבל קסלר וג'ולין לא יסכימו לו, אז הוא יגדל את השדון בסוד. ואז אחרי שבועיים הוא יחליט לספר להם, ואז הם לא יסכימו, ואז הוא מתבצר בחדר שלו עם השדון (פיקס), ואז המון אנשים ינסו להוציא אותו, אבל בגלל שהוא טכנופת הוא יתעסק עם המנעול ויחבל בו. והוא חי ככה עד עצם היום הזה, והוא ופיקס מאושרים ביחד... הערות\הארות\למה צריך לכתוב כל כך הרבה: מקווה שתיבחר לניהול!! הודעה זו נערכה ע"י בקביק 222 ב Jan 29 2024, 13:13 PM -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 27 2024, 15:51 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי נטע הסטואציה צריכה להיות סיטואציה שהמצאת לא סיטואציה שלא תקרה. ובכל מקרה היא צריכה להיות בעורך שלוש שורות -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |