![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 5 2024, 15:38 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
עם שיער שחור, מאחורה קוקו, ונראית טוב, זה העיקר.
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2024, 15:40 PM
|
||||
זה לא אני בכלל אני עם שיער בלונד שטן ועם צמה ועם עיניים חומות ועור בהיר -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 5 2024, 15:41 PM
|
||||
אני יודע שאת לא נראית ככה, אבל אני ידעתי שזאת את. -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 5 2024, 15:48 PM
|
||||
אה אוקיי ומה קרה שם עוד קצת פרטים........... אם לא נוח לך כאן מול כל המשפחה אתה יכול גם לתת לי את הפרטים בפרטי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ואתה בן עשר וכמה חודשים? -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 5 2024, 15:53 PM
|
||
ושלוש
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2024, 15:54 PM
|
||||
אה אוקיי עריכה:עכשיו בדקתי ובגלל שעזבת וחזרת למשפחה מחקתי את תאריך היום הולדת שלך(פאדיחות) מה הסיכויים שאתה חוסך לי חיפוש ואומר לי אותו? -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 5 2024, 15:55 PM
|
||
ואת בת כמה?
|
|
פורסם ב: Feb 5 2024, 15:56 PM
|
||||
תסתכל ואני בת 13 וקצת -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 5 2024, 15:57 PM
|
||
12/11/13. י''ח כסלו תשע''ג.
|
|
פורסם ב: Feb 5 2024, 15:58 PM
|
||
אוקיי הוספתי את החודש והיום כל השאר לא נחוץ
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2024, 15:59 PM
|
||
אוקיי
מה היו הקטגוריות הפתוחות בנשף? -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2024, 15:59 PM
|
||
וואו התאריך שלך ממש קרוב לשלי אבל!
שלי ב28 לאותו החודש(נובמבר) בלק החודש ויוצר הפעילויות שיפורסמו בהמשך -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2024, 16:00 PM
|
||
של אח שלי ב-20
|
|
פורסם ב: Feb 5 2024, 16:00 PM
|
||
מגניב! הקטגוריות הפתוחות הן:
בלק חודשי ויוצר הפעילויות שיפורסמו בהמשך -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2024, 16:01 PM
|
||
אה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |