![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 64 65 [66] 67 68 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 23 2024, 14:52 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ת'אמת שאני צריך להכין פעילויות לספרים בגלל הבקשה וכאלה אבל כשיהיה לי זמן אז סבבה.
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2024, 14:53 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז תשלח לי כשיהיה לך זמן
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2024, 14:54 PM
|
||
נטע איך הולך אם אוכלי המוות?
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2024, 14:55 PM
|
||
סבבה,אפילו מצוין,למה? ויהודה אתה יכול לשלוח לי את השלב השני שוב בצירוף השלישי?דרך אגב ניצחת,אני מוסיפה את הניסוחים שלך לטופס.
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2024, 14:56 PM
|
||
סתאם. כי אני בכל מקרה עובר קבוצה אז אני רוצה לראות את האפשרויות שיש לי.
|
|
פורסם ב: Feb 23 2024, 14:57 PM
|
||
אוקיי
|
|
פורסם ב: Feb 23 2024, 15:01 PM
|
||
מתי הקבוצה הזאת תצא לפועל
|
|
פורסם ב: Feb 23 2024, 15:01 PM
|
||
קודם כל צריך לחכות לאחראי חדש ואז לשלוח לו לאישור ולחכות לאישור ואם הוא מאשר אז למשתתפים ורק אז היא נפתחת
|
|
פורסם ב: Feb 23 2024, 15:03 PM
|
||
קיצר יש עוד זמן
|
|
פורסם ב: Feb 23 2024, 15:16 PM
|
||||
אתה צודק. אני מקווה שתרשם ראשון. -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2024, 15:34 PM
|
||
נראה
|
|
פורסם ב: Feb 23 2024, 15:39 PM
|
||||
אתה לא תגיד לי נראה! ![]() ![]() ![]() -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2024, 15:41 PM
|
||
הכל טוב. אני אסתכל על האשכול הרשמה ואראה אם להירשם.
תכנית כבר ראיתי אותו כי נטע שלחה לי אותו אבל זה היה לפני הרבה זמן ונראה לי שכבר אין לי את ההודעה הזאת. -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2024, 17:29 PM
|
||
אולי יש,אולי אין
|
|
פורסם ב: Feb 24 2024, 19:16 PM
|
||
היי!
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |