![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 5 2024, 20:20 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע רגע
רומיה את נכנעת לטרור של נריה?? מה זה החתימה הזאתתתתתתתתתתת -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2024, 20:22 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוישש רוצה לשתף?? -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חתימבה שהשקעתי עליה אני לא מזהה שיר כולשהו של מידד טסנה אבל מתחילה פתאום לשיר את כל המילים.. זה עצוב וגם שמח.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אה זה לא לישון לישון זה לשנוצ לשנוע** -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 5 2024, 20:23 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןכן -------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
האם לא שמעתם על המשוגע ההוא, שבוקר בהיר אחר הדליק פנס, רץ אל השוק וצעק בלי הרף: "אני מחפש את אלוהים! אני מחפש את אלוהים!" - מאחר שבאותה שעה דווקא נאספו שם רבים מהללו שאינם מאמינים באלוהים, עורר האיש צחוק גדול. האם הלך לאיבוד? שאל אחר מהם. ואולי תעה בדרך כילד? שאל אחר. [...] "היכן נעלם אלוהים" קרא המשוגע, "אני אגיד לכם היכן. אנחנו הרגנו אותו - אתם ואני! כולנו רוצחיו! אבל איך עשינו זאת? איך הצלחנו לשתות את הים עד תומו? מה המעשה אשר עשינו כאשר התרנו את הארץ הזאת משמשה? האין אנו צונחים מטה מטה ואחורה והצידה ולפנים - לכל עבר? היש עדיין למעלה ולמטה? האם לא נהיה קר יותר? האין יורד הלילה כל הזמן - עוד ועוד לילה? האין צורך להדליק פנסים לפני הצהרים? האם עדיין איננו שומעים כלל את שאון הקברנים הקוברים את אלוהים? האם עדיין איננו מריחים כלל את הריקבון האלוהי? - גם אלים נרקבים! אלוהים מת! אלוהים יישאר מת! ואנחנו הרגנו אותו!" -משל האיש המשוגע, המדע העליז, פרידריך ניטשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 5 2024, 20:23 PM
|
||||
צריך לעשות בצלצל ששם יד על המצח -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 5 2024, 20:24 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרמיי קישור
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2024, 20:25 PM
|
||||
![]() ![]() ![]() אם מזיזים להם את היד טיפה ... אה רומיה דקה -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 5 2024, 20:26 PM
|
||||
נראה לי שהבצלצל המתאים הוא ![]() -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 5 2024, 20:27 PM
|
||
מסכימה ומחזקת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2024, 20:27 PM
|
||||
![]() ![]() הם עושים עם הידיים ![]() -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 5 2024, 20:30 PM
|
||
לול אני מתה..
"תמשיכו!" צעק פרסי ותקע בחוזקה את אנקלוסמוס לתוך בטנו. דם התחיל להציץ מבטנו והגובלין שיעל דם על חולצתם של ליאו ופרסי, "היי, זו הייתה החולצה האהובה עליי!"התלונן ליאו ושתיהם החליפו כיף. "ואתם לוקחים את חיי!" פתח הגובלין ולחץ על הפצע, "זה יותר חשוב המטומטמת מהחולצה שלך." ליאו זרק כדור אש בטעות לרגלו של הגובלין וגרם לגובלין ליפול לתוך הבריכה המעולה בדם ובוץ. "אני בטוח אם לא היית בצד הרע, היינו יכולים להיות חברים." אמר ליאו וגרם לגובלין למצמץ למשמע המשפט. "אני מעדיף למות." אמר הגובלין וליאו העמיד פנים שהוא נבגד. "אוי לא!" אמר והחזיק את ליבו מעמיד פנים שכואב לו שם. "הבגידה!" אבל הוא מיד נעמד שמים השפריצו לו על החולצה. "דרך אגב, החולצה יותר חשובה!" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2024, 20:31 PM
|
||||
לגמרי הטרור של נריה -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 5 2024, 20:32 PM
|
||||
זה נריה פרץ אליי.. להחליף חתימה<? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 5 2024, 20:33 PM
|
||
הרמי בואי מלחמת בצלצלים בשביל המונה הודעות!
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |