![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 83 84 [85] 86 87 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:58 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוך נו
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:59 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נועה למה שקט פה?
בו נעשה מסיבהה -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 22:23 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שבוע טובב שנדע בשורות טובותתת
מיכללא ם כבר אז התועודות -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 22:26 PM
|
||
מה התבעדות?
מתי? שוב במייל ואני בחרם? הרמייייייייי -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 22:27 PM
|
||
לא יודעת מתי
אמרת מסיבה אמרתי אם כבר התוועדות ואף אחד לא מדבר במייל עכשיו כאילו אולי כן אני לא מחוברת כרגע -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 22:32 PM
|
||||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מחוברתתת -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 22:39 PM
|
||||
טוב! בי! -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 22:40 PM
|
||||
אהני גםםם אבל המייל ההאמיתי ![]() -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 22:41 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שבוע טוב צ"דדדד
-------------------- הלל
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 22:44 PM
|
||||
כע חחח -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 22:47 PM
|
||
אוףףף רק אני לא במייללל
ואין פה אף אחדד -------------------- הלל
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 22:48 PM
|
||
עצובב
-------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 22:48 PM
|
||
ממשששש
-------------------- הלל
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 22:50 PM
|
||||
אי גם אני לא במייל! יש עלי חרםםםם -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 22:50 PM
|
||||
יאא אז בואי נפתח קבוצה במייל למוחרמותתתת -------------------- הלל
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |