![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 85 86 [87] 88 89 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 23:08 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() את יודעת שתפסתי את חברה שלי אומרת פיזיתקלי?????????????????? ואני כזה אעעעעעעעע משתמשים במילים שלי אגב פיזיתקלי ספציפית לא הייתה לי אף פעםן הזדמנות לכתוב אותה כאן אבל בגדול אני אומרת מלא -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 23:10 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה פיזיתקלי?? -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 23:10 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי הלל בו נידחף
נועהההה הרמייייי טוב אני כזאת מציקנית..... תגידו משהווו תגידו שאני ילדה חסרת מוצלח ואני מכוערתת אמאל'ה היום חפרתי שעה שאני מכוערת למשפחה שלי...כמה הודו שזה נכון... -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 23:11 PM
|
||||
החצקונים~ -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 23:11 PM
|
||||
מילה שהמצאתי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() זה כזה פיזית וליטרלי ביחד (כי ליטרלי זה דלוח ברמות ושל חיות בסרט אז אני לא יכולה להשתמש בזה למרות שאני דלוחה וחיה בסרט אבל זה פשוט יותר מידי איכסי כזה אז זה כזה קול -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 23:12 PM
|
||||
חחחח טוב נו גם לי היו פעם יציאות מוזרות -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 23:13 PM
|
||||
כשאני עושה אותו דבר רק ההיפך נוע זה לא יציאה מוזרה זה יציאה נהדרת שתישאר איתי עד סוף ימי -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 23:13 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא רקקק תהילה ארסה לי את הפרצוף סופית... הלכנו מכות...רומנטיות.... הרמי מה זתומרת... -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 23:14 PM
|
||||
אפרופו מכות מסכנה אחיינית שליי היה לה יום זוועה היום נתחיל בזה שאחותה שרטה אותה נמשיך בזה שהיא קפצה מהלול וקיבלה בומבה נסיים בזה שהיא החליקה במקלחת ועשתה לה פנס בערך בעין אני חופרת למשפחה שלי כמה יפה אני:)) ![]() -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 23:15 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
חחח למה להידחף? -------------------- הלל
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
את מבינה שפיזית וליטרלי לא יצא פיזיתקלי? זה נשמע כמו כוחות פיזיקלים -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
כי כמו ששרים בשיר (מנגינת מי שטוב לו ושמח) אם אפשר להידחף אז למה לא?? נוע כן אני מודעת לעניין זה לא חיבור של שתי המילים זה המשמעות של המילה -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 23:16 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
חחחח אבל אם לא צריך אז למה כן? -------------------- הלל
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 23:17 PM
|
||||
מה כוחות פיזיקלים ![]() -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 23:17 PM
|
||||
כי זה קול# וכיף# ומציק# וכמו בשיר אם אפשר להציק אז למה לא (המקורי זה אם אפשר להשתנזל אז למה לא שזה המשפט הכי נכון שאפשר להגידד>>) לאאא נוע סתומי הכוונה זה לא שפיזיתקלי זה צירוף של פיזית וליטרלי פשווט המשמעות של פיזיתקלי זה פיזית וליטרלי -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |