![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 28 29 [30] 31 32 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 8 2024, 17:27 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קו?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2024, 17:29 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משעמם
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2024, 17:29 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אך החי
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2024, 17:35 PM
|
||||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואוו! העתקת אותה בול! לצמה לא באת היום? בסדר ברוך ה' מיכל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 8 2024, 17:35 PM
|
||
הגיעו מים עד נפש
*איך לא אך -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2024, 17:36 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי אין לי מתי ללמוד כאילו אני אלמד היום מחר ובמוצש אבל זה לא יהיה למידה ממש כאילו היום יש לי דברים לעשות ומחר יום שישי ואני אף פעם לא מצליחה ללמוד בשישי כי כזה אי אפשר ללמוד בשישי לאדעת ומוצש כאילו אני מלא פעמים לומדת אבל זה לא מספיק וזה מבחן באנגלית אז אי אפשר בשבת ללמוד -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 8 2024, 17:38 PM
|
||
ללמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
איזה זבל אני יצלם לכם את התעודה שלי מחר -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2024, 17:38 PM
|
||||
אז תחרשי עכשיו מחר אחרי ההכנות לשבת בשבת - מותר רק מתמטיקה אסור ובמוצש גם תעברי על הכל ותראי שאת יודעת ובבוקר יום ראשון :) -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 8 2024, 17:39 PM
|
||
וואיייייי
מה לכתוב בעמוד הראשי של העיתון? -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2024, 17:41 PM
|
||
איזה עיתון?
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2024, 17:41 PM
|
||
שאני מכינה לסמינריון לכיתה שלי{לא לגלות הפתעה}
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2024, 17:44 PM
|
||||
לא למדנו.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 8 2024, 17:45 PM
|
||||
חנפנית? -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 8 2024, 17:49 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש
-------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2024, 17:50 PM
|
||
שלומות
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |