![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 30 31 [32] 33 34 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 8 2024, 18:24 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוכל
מא-ת אני מתחילה אבטיח -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2024, 18:24 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בי
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2024, 18:25 PM
|
||
זה לא אוכל
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2024, 18:29 PM
|
||
מההההההההההההההההההההההההההה
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2024, 18:30 PM
|
||
מאכל באות ב'
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2024, 18:31 PM
|
||
ב ב ב ב ב ב ב ב ב ב ב ביצה
|
|
פורסם ב: Feb 8 2024, 18:33 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גלידה
בבננה!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2024, 18:36 PM
|
||
ד
... דלעת!!!! -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2024, 18:41 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המבורגר!
אני לי שמץ.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2024, 18:41 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אבל אוף כאילו בתפישה שלי זה ממש לא בסדר ללמוד אינגליש בשבת ד.... דליחות! -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 8 2024, 18:42 PM
|
||
וואייייייייייייי
|
|
פורסם ב: Feb 8 2024, 18:47 PM
|
||
וופל
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2024, 19:17 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2024, 19:19 PM
|
||||
*תפיסה לא נורא תלמדי אם את לא רוצה להיכשל ואת לא רוצה להיכשל נכון? -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 8 2024, 19:25 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
במקרא משמש השורש תפ"שׂ בלבד, כגון "וָאֶתְפֹּשׂ בִּשְׁנֵי הַלֻּחֹת וָאַשְׁלִכֵם" (דברים ט, יז). בלשון חז"ל אנו מוצאים מעבר משׂי"ן לסמ"ך (כמו במקרים אחרים), כגון "מה עשה אותו המלך, תפס את העבד בידו והכניסו לבית גנזיו והראהו כלי כסף וכלי זהב…" (מכילתא דרשב"י ג, ח). ועדת הדקדוק של האקדמיה דנה בעבר בשאלה זו והמלצתה הייתה לנקוט את הכתיב בסמ"ך, בהמשך ללשון חז"ל. ומכאן 'לתפוס כדור', 'תפיסת עולם', 'משחק תופסת', 'בלתי נתפס'. ואולם הרוצה לנקוט את הכתיב המקראי בשׂי"ן – הרשות בידו. משמע לפי התורה זה עם ש ולפי חזל עם ס אממה תפישה אני אומרת על תפישת עולם נגיד ותפיסה על תפסתי את הכדור היבנת? וכן אני יודעת שזה נראה עילג לחלוטין אבל אם התורה אומרת....... אה בעיקרון לא אבל אין לי כוח לזה כי בעיקרון אני יודעת את החומר ותמיד לפני מבחנים אני מרגישה שאני סתם חורשת מלא ובגלל זה אני לא באמת חורשת מלא כי אני אומרת יאללה אני יודעת את זה מי ישמע (מכאן בא מתמטיקה שלפני כל מבחן אני בוכה מתסכול חחח) קיצור זה עניין של תסכול בעיקר אין לי בעיה ללצמוד הודעה זו נערכה ע"י שלום לך שבת ב Feb 8 2024, 19:27 PM -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |