![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 37 38 [39] 40 41 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 9 2024, 16:10 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 9 2024, 16:11 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פשוט לשלוח מילים? כלבים חתולים סושי צבע סגול ספרים הפ וחיות הפלא אין הבדל בין בנים לבנות (אח שלי רואה סרט על זה עכשיו) ![]() -------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 9 2024, 16:16 PM
|
||||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה, לא כזה? -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 9 2024, 16:19 PM
|
||
![]() אל בדימוס ![]() ![]() |
כן אחלה.
אוקיי אממ זה קצת מורכב יותר מבדרך כלל. טוב, אני חושב שאת ביקורתית כלפי עצמך, ומעבירה על עצמך די הרבה ביקורת. אולי קצת יותר מדי אני לא יכול להיות בטוח אבל אני חושב שאת מסוג האנשים שמפגינים כלפי חוץ הרבה שליטה עצמית ואיפוק, אבל בפנים? בפנים את נוטה להיות מודאגת וחסרת ביטחון. את מרגישה צורך חזק שאנשים יעריכו ויכבדו אותך. אני חייב לומר באותה שורה שאל תחשבי שזה דבר רע או משהו אוקיי זה די ברור בעיניי - יש לך יכולות ופוטנציאל ענק שאת יודעת שלא ניצלת ואת לא מנצלת עדיין. החלומות שלך והשאיפות שלך גדולים , מעט מעבר לאפשרי בכלל. זה דבר טוב, אני מזדהה. אממ, מאיך שזה נשמע, ותקני אותי אם אני טועה, למרות שהיחס עם ההורים בסך הכל טוב, את מרגישה שיש שם משהו לא פתור לחלוטין. ובכן זה בהחלט השערה שייתכן שהיא לא נכונה, אני כלל לא בטוח. את פעמים רבות חברתית, חמה ופעילה, אבל לפעמים את שקטה, מהססת ומופנמת. אחת מהשאיפות שלך לחיים היא להגיע ביום מן הימים לביטחון עצמי גבוה יותר. אוקיי אני יכול להמשיך אבל אני כבר מתעייף מזה , עד כמה זה מדויק? מה היה טעות? אשמח לחוות דעת לשפר להבא. כמו שכתבתי אני רק מתחיל בעסק הזה. -------------------- נמות בדמנציה בעוני. כולנו בלי שווי או שוני. (ככה אומרים נכון? אנל-) כי לא עשינו שום דבר. אין לנו פנסיה כבר.
|
|
פורסם ב: Feb 9 2024, 16:22 PM
|
||||
רגע זה היה תהילה נכון? -------------------- פרשתי
|||
|
פורסם ב: Feb 9 2024, 16:49 PM
|
||||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו אני חושבת שהרוב נכון האחרון אני לא בטוחה.. יש בזה משהו אבל לא לגמרי איך עושים את זה? -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 9 2024, 16:57 PM
|
||
יואווו במוצש אני גם רוצה!!
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2024, 17:01 PM
|
||
נחמד
-------------------- פרשתי
|
|
פורסם ב: Feb 9 2024, 17:49 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה פיספסתי?
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 10 2024, 19:06 PM
|
||
הי
|
|
פורסם ב: Feb 10 2024, 20:03 PM
|
||
![]() אל בדימוס ![]() ![]() |
היי אנשים שבוע טוב
חח בקשר ל"ניתוח אישיות" משישי, מי שמעניין אותו שיעשה גוגל על "אפקט פורר", פשוט קראתי על זה והייתי פשוט מוכרח לבדוק את זה 🙈:) יש קבוצה של משפטים שכל אדם נוטה לייחס אותם כנכונים כלפיו, הוא מייחס יותר חשיבות למשפטים שנשמעים נכונים, כמעט כל האנשים בעולם יגידו שמה שכתבתי למעלה די מדויק עבורם. זה הסיבה שאנשים נוטים להאמין לדברים מפגרים כמו אסטרולוגיה (יענו מזלות על פי הכוכבים, אם נולדת בחודש הזה סימן שאתה אדם מהסוג הזה - , תאמינו או לא הרבה מאוד אנשים קונים את זה), גרפולוגיה וכל מיני תחומים של קריאת אישיות וניבוי עתידות בצורות לא מדעיות. טוב עד כאן פינת הבידור היומית -------------------- נמות בדמנציה בעוני. כולנו בלי שווי או שוני. (ככה אומרים נכון? אנל-) כי לא עשינו שום דבר. אין לנו פנסיה כבר.
|
|
פורסם ב: Feb 10 2024, 20:04 PM
|
||||
מגניב -------------------- פרשתי
|||
|
פורסם ב: Feb 10 2024, 20:42 PM
|
||
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 10 2024, 20:46 PM
|
||
שבועטוב
|
|
פורסם ב: Feb 10 2024, 21:01 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייי ברוך הבאאא!!
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |