![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 44 45 [46] 47 48 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 11 2024, 18:09 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה ממש סבבה מעולהה אם אני אצטרך אני אדבר איתך:)) בעיקרון אנחנו עושות קישוט רק לחטיבה פשוט היום עשו לנו כזה שיחה על זה ומחר נציע רעיונות למה להפוך את הביתספר ואז בשלישי יהיה הצבעה ואז נתחיל לעבוד עלזה אבל זה לא אומר שאין לנו אלפי מבחנים באדר+ ראיונות שיבושו וגם יש שוקפורים אבל נעבוד עליו הרבה יותר מאוחר נראלי הוא רק באמצע אדר ב והכתרהה עשינו בשבט מעוז ... -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 11 2024, 18:10 PM
|
||||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יא בהצלחה.. לא ידעתי לגבי אריאל (או בנע.. מעוז זה בבנע או אריאל??) בהצלחה.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 11 2024, 18:11 PM
|
||
מעוז באריאל
אבל כולם עושים בנחלה רק אנחנו מוזרים משום מה -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 11 2024, 18:13 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי
אני עדיין קוראת את הנוד של פסח.. זה מצחיק איך הינו כזה נובים כולם- סו, מוריה, את, אביה.. עוד אנשים.. פעם היינו כאלה תמימים.. ואני עדיין כתבתי דברים מוזרים רק יותר עם פרטים.. יש לי צמרמורת.. מה ראיתי אז?? (אני יודעת יותר מדיץ..9 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 11 2024, 18:13 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי שוב
על מה הדיבורים -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 11 2024, 18:14 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמלה ממש פעיל פה.
*מתמוגגת* -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 11 2024, 18:15 PM
|
||||
אל דאגה אמא אנחנו עושים את דברינו נאמנה יעל שרה היית פעם כזו נוקשה.. ביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 11 2024, 18:16 PM
|
||
ממש לא פעיל כא
יעל שרה חברה שלי רוצה להצטרף ויש לה 100 הודעות בערך היא יכולה להכנס לצ"ד? כי הבנתי שאין פה מקום -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 11 2024, 18:18 PM
|
||||
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כזה חסרי מודעות (כאילו עוד חצי שנה אני אסתכל על הנוד הזה ואגיד אע כתבתי שהיינו חסרי מודעות כשאני עצמי הייתי? האהאה) -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 11 2024, 18:19 PM
|
||
אם תיהיה פה ולא תפרשי😔
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 11 2024, 18:20 PM
|
||||
ועכשיו אני לא? הרמי- אפשר להחשיב את זה שתי שורות נראלי... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 11 2024, 18:20 PM
|
||
אה
אני לא אפרוש לא לדאוג יעל שרה יופי ![]() אני יכולה גם לכתוב כזה נוע המדהימה!!!!!!!!!!!!!!! ככככככככככככככככ מגיעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 11 2024, 18:21 PM
|
||||
רצית גיטרה לכיתה ט.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
סומכת עליך -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
מקווה
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |