![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
פורסם ב: Feb 8 2024, 22:12 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבנתי שאני לא מצייר מספיק פרספקטיבה של 3/4 אז באתי לתקן את זה! בהשתתפות אחת הדמויות שאני הכי אוהב-שונא: אלוקה, מהאנימה האנטר האנטר. העיצוב שלה מושלם, סיפור הרקע נהדר, אבל בגללה קילואה אח גדול טוב מדי ועזב את גון :<
כן, אני משליך את כל הבעיה עליה :'ף בכל מקרההה היא ממש יפה והציור יצא ממש מגניב והוא לקח שלוש שעות. שזה המון. אבל זה היה שווה את הזמן שלי. צויר באייביס פיינט X, כרגיל, עם הטלפון והאצבע. השתמשתי ב3 מברשות שונות לסקיצה, לליינארט ולצביעה (שלושתן האהובות עליי והשילוב שלהן מטורף). השיער היה החלק הכי כיפי בי פאר וזהו, תודיעו מה דעתכם3> -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 9 2024, 11:04 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו זה ממש יפה,את ציירת את זה במחשב או על נייר?
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 9 2024, 12:41 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
ואוו ציור מטורף
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 9 2024, 14:34 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהמם
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 14 2024, 16:56 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואוו! ציור מדהים!
-------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |