![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (107) « ראשון ... 74 75 [76] 77 78 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 19:34 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
בואו נראה כמה מזליסטית אני היום ואם אני אשיג את שיאו
השגתי את גאמינג אז זה אפשרי. -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 19:34 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע אתה רוצה רק ספרים בעברית או אפשר גם באנגלית? וגם רק טרנסים או כל דבר שנמצא על הקשת של המגדר הקווירי? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 19:36 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי
-------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי הוא פשוט מרגיש לא שייך? תמיד היה לקלורנד ופורינה אחת את השנייה ויש מצב שהוא מרגיש שהוא מפריע להן ולקשר שלהן כשהוא בסביבה ואם כמו שאמרנו פורינה וקלורנד קינאו בו כי הוא קיבל המון יחס מלינאביה או משהו כזה, כשהן יגדלו ויקבלו אותו כחלק מהמשפחה הוא יחשוב שהן סתם מסתירות את הרגשות שלהן כלפיו ועדיין מקנאות ומחשיבות אותו בפנים כגורם חיצוני -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כאילו אני פשוט צריך משהו שיהיה בספריה אז לאידע --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 19:37 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יעל
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 19:37 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לינאביה >< הו נכון :0 אולי הוא כן מחשיב אותם כמשפחה שלו אבל לא חושב שהן מחשיבות אותו :< ואז אולי זה גורם לו להתבייש באיך שהוא מרגיש אליהן שהן כאילו כמו אחיות בשבילו אז הוא ינסה להסתיר את זה :0 -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 19:38 PM
|
||
שלום
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 19:38 PM
|
||
ראיתי שמדברים על יצוג טרנסי בספרים ואני רוצה להמליץ על החצי הנעלם!!!! הטרנס שם לא דמות ראשית אבל עדיין יש לו מקום גדול בחלק מהספר ומקבלים את נקודת המבט שלו והכל
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 19:39 PM
|
||||
אוי באסה רציתי להמליץ על ספרים באנגלית :< בכל מקרה היא לא הדמות הכי ראשית אבל היא כן משפיעה על העלילה אז יש גם דמות טרנסית במיומנויות אפלות בסדרה אבל זה סדרת המשך לבני הנפילים אז כאילו -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 19:39 PM
|
||
מהקורנ
-------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 19:40 PM
|
||
אולי אני אעבור על כל הספרים שבספרייה שלי ואזרוק לכם את הדמויות שמרגישות לי הכי אוטיסטיות (במידה ואני זוכר כמובן הצילו לא קראתי נצח)
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 19:40 PM
|
||||
השמות שלהם מתחברים נהדר קטן :< -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 19:41 PM
|
||||
עוד הוכחה שהם השיפ הכי מושלם בעולם. אוקיי נעשה את זה >< תמשיך! -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |