![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (107) « ראשון ... 76 77 [78] 79 80 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 19:56 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה!!!!!!!!!!!! -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 19:57 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי
-------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 19:57 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמובן יש גם את Eliza and her Monsters שזה הספר השני הכי אהוב עליי אבל אנו ממליץ אותו רק באנגלית כי התרגום זוועתי.
שכחתי להגיד על מה זה זה קצת כמו רדיו סיילנס אבל אה אחר? לא יודע איך להסביר אני רק יודע שלחבר שלי אוהב ז׳אנר מאוד מאוד ספציפי של ״הם יצרו פאנדום ענקי באינטרנט בעילום שם ואז מגלים מי הם וכל החיים שלהם נהרסים״ הודעה זו נערכה ע"י Felis Fuscus ב Feb 17 2024, 19:59 PM -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 19:59 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהההה התרגום ממש טוב כאילו או לי מושג איך זה ביחס לספר באנגלית אבל אני אהבתי ממש אני ממליץ --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 20:00 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קראתי את זה הרבה לפני שתרגמו את זה התחננתי כל הזמן שיתרגמו כי זה היה הספר האהוב עליי בזמנו תרגמו התחרטתי על זה התרגום באמת נוראי. יש לי את הספר בעברית בבית אבל אני לא נוגע בו יותר אלא אם כן אני רוצה את החלק בונוס כי לא יכולתי לסבול את זה בקריאה הראשונה שלי לולול חוץ מזה התמונות בתרגום יצאו באיכות נוראית >< -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 20:01 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה ככ נוראי בו --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 20:03 PM
|
||||
אני לא זוכר אני רק זוכר שממש שנאתי את התרגום בכל מקרה קניתי עוד שני ספרים של הסופרת אחרי שסיימתי אלייזה אחד עדיין לא קראתי השני היה כל כך מוזר? הוא היה כזה ״היה איזה ילד ששחרר איתי לובסטרים כשהייתי בת עשר או משהו כזה אבל בעצם הוא לא אמיתי כי יש לי זכיזופרניה אבל עכשיו אני בתיכון והוא כן אמיתי אבל אני לא חושבת שהוא אמיתי והוא חתיכת מניאק ואני שונאת אותו ועכשיו אני מאוהבת בו ועכשיו גיליתי שאחותי לא אמיתית ואמא שלי חחשבת שהבחור אוטיסט בגלל שהוא לא מרגיש רגשות או שיט כזה״ שכחתי אצ הסוף זה בערך מה שאני זוכר מהספר D: -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 20:05 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לזה ווייב של הרעיונות שעולים לי בדקות לפני שאני נרדמת -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 20:07 PM
|
||||
זה היה הספר הראשון שלה אז אני לא אתפלא אם זה נכון זה היה ספר כל כך מוזר ואני אפילו לא זוכר את העלילה אני רק זוכר קטעים נבחרים אני חושב שהם פרצו לבית של המורה שלהם או משהו? אולי אני מתבלבל עם משהו אחר. נראה לי הם גילו שהמורה הזה היה איזה עבריין מין או רוצח או משהו כזה. אני מקווה שאני מתבלבל עם משהו אחר אבל אני ממש זוכר שהם מתגנבים פנימה. אה רגע זה לא היה המורה זה היה אבא של הבחור האוטיסט! או שאולי בעצם כן היה מורה? אני לא חושב שאבא של הבחור האוטיסט היה עבריין מין רוצח אולי אבל לא עבריין מין או שאולי כן? אני לא יודע -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 20:07 PM
|
||
נו אבל דמיינו מנכ״ל חברת מכוניות ששם המשפחה שלו הוא קרמייקל
--------------------
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 20:08 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן:(( -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 20:09 PM
|
||
לא אני ממש זוכר שהיה את המורה הזה ששנא את הבחור האוטיסט (או שאולי זאת הייתה הבחורה הסכיזופרנית?) ואז הם הפלילו אותו בתור עבריין מין
אני רק לא זוכראם הבית שהם פרצו אליו היה שלו או של אבא של הבחור האוטסיט -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה הספר הזה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי ארזתי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 20:10 PM
|
||
לא אוקיי הם כן פרצו לבית של המורה הם רק ברחו מהביץ של האבא כי הוא מניאק
אניי חושב אני כמעט בטוח שזה הכל הספר הזה אני זוכר את הבחור האוטיסט ישן בבית של הבחורה הסכיזופרנית ואולי ככה היא גילתה שאחותה לא קיימת? איידונו כן אבל אני זוכר שיש לו אבא מניאק ומתעלל זה כן -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |