![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (107) « ראשון ... 77 78 [79] 80 81 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 20:11 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי מכירים את זה שיש לכם פרץ מוטיבציה מטורף ופתאום ממש קל לכם לעשות דברים ואז כשזה עובר אתם פשוט כאילו
...... מה זאת אומרת "מה החשיבות של המחקר שלך" לא יודעת נו הוא ממש מגניב איך כותבים -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מת כן ואתה קם בבוקר ולא בטוח מה עבר לך בראש כשחשבת על זה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןןן כאילו בלילה אני בטוחה שזה רעיון מטורף ואז בבוקר אני כאילו וודפאק נעמי מה עובר עלייך -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 20:12 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב המטרה שלי לוולנטיין הבא זה למצוא מישהו לשיר איתו שירים מspeak now
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי זה היה האבא שהם הפלילו בתור עבריין מין…? אבל אני באמת לא חושב שהוא היה עבריין מין.
רגע יכול להיות שזה לא היה על עבריין מין זה היה על רוצח? רגע הכל מתחבר לי כן המורה נראה לי רצח מישהי ואז הוא ניסה לרצוח את הבחורה הסכיזופרנית או שאולי אני באמת מתבלבל עם ספר אחר והמורה היה רק עבריין מין -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
ריל -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 20:13 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממתי את שומעת טיילור -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 20:14 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ערב טוב לכל הנוכחים
חוץ ממני שנכוויתי כשעשיתי הבדלה... אצלי זה לא ערב טוב -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמאלה כן😭😭 --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
גם אני תהיתי -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ארבעה חודשים כזה? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 20:15 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה עוד ספרים הזויים יש לי
רגע אני אמצא עוד יש לי כמה ספרים שאני כמעט בטוח לגמרי שכתבו אותם בזמן שהיו שיכורים או על סמים כמו כל מגיסטריום אחרי הספר השני. אין סיכוי שהן היו פיקחות כשהן כתבו את זה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 20:16 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליטרלי זה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיי כןן זה קורה לי עם רעיונות שעולים לי במקלחת וזה מרגיש לי שם ככ מתוחכם ואז למחרת אני מפחדת מעצמי באותם רגעים😭😭😭 -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
עדיין לא פגשתי מישהו אחד שקרא מגיסטריום וחשב שהספרים שלוש עד חמש היו הגיוניים באיזושהי צורה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |