![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (107) « ראשון ... 82 83 [84] 85 86 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 20:47 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה הגיוני כשחושבים על זה מבחינה כספית אבל זה ממש לא בסדר אני מאוד אוהב אם יהיה מבחר רחב בעברית בחנויות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 20:48 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נעמה כל השיחות על רומנטיקה גורמת לי לרצות לכתוב על לינאביה
תן לי רעיון -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 20:49 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אגב @יעל עברתי כיתה!!!!
וואי זה כזה מוזר שיש כאלה שהיו להם כבר שני שיעורים מאז המבחן ולי לא היה אפילו אחד --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 20:49 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
בא לי ספר חדש
איזה נקנה טוב יש לי יום הולדת עוד מעט ויש לי מספיק חברות שמתות על ספרים כמוני יודעות איזה ספרים אני אוהבת אבל אם יש לכם הצעות לספרים אני אשמח :> -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 20:51 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן ברור כי יש פחות קהל ללסביות כי רוב הקהל של רומנטיקה זה נשים סטרייטיות שלרוב יקראו mlw או mlm ובכל זאת. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 20:51 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"איי אמ נוט פרפקט באט איי אמ אולייז מייסלף"
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 20:52 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל כשאני מצליח>>> -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 20:52 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך שורדים סמינריון
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 20:53 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בבקשה לינאביה!!! זה אקראי ורחב אני ממש אשמח לקרוא עליהם משהו במבנה "4 פעמים שלא ופעם אחת שכן" כמו בao3 נגיד ארבע פעמים שדייטים שלהם השתבשו ופעם אחת שדייט שלהם הלך מושלם ארבע פעמים שנאביה עזרה לליני ופעם אחת שהוא עזר לה ארבע פעמים שהם כמעט התוודו על אהבתם ופעם אחת שזה קרה יש מלא אופציות למלא איוס -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 20:54 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שניה אני אלך לחדר אפשר אחד יותר ספציפי כי לא הבמתי? :0 -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר צומי:>
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו איזה כיף את מי אתה מכיר שם? היה לי שיעור אחד אבל כן -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 20:55 PM
|
||
בהתחלה חשבתי לחכות עד שיתרגמו את the sun and the star
אבל אז גיליתי שלא תרגמו אף אחד מהספרים הבודדים של ריק ריירדן אז עכשיו אני קוראת באנגלית. יאי. וואו ספרים באנגלית זה כזה מגניב כאילו הדפים נראים כאלה קלאסיים ויפים ודקים לא כמו בספרים בעברית עם הדפים הלבנים העבים -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 20:55 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאאא זה ספר ממש חמוד וויל❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 20:58 PM
|
||||
וויל פשוט מלאך בצורת חצוי בלונדיני משום מה אני פשוט אוהבת את ניקו. פעם חברה אמרה לי שאני הניקו שלה והיא הוויל שלי ואז חברה אחרת שלנו אמרה שאנחנו יכולות להיות זוג נחמד ואנחנו כזה "תשכחי מזה." -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |