![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (107) « ראשון ... 83 84 [85] 86 87 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 20:58 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא יכול להסביר את זה יותר טוב בעצמי אז אני מקווה שזה https://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/FiveThingsFic יעזור -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 20:58 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי הספרים במדף האהובים עליי לא כולל אנגלית:
שומרת הערים האבודות (יותר בגלל שזה גילטי פלז׳ר ולא כי זה טוב) חנות הספרים של המכשף הרשע ילדי דם ועצם (הם כל הזמן דוחים את הספר האחרון) חרמש (רק הראשון מגיע לו בנינו) הבחירה וורקרוס (אנחנו צריכים לעשות איו של וורקרוס) הפאנדום (יש שם עמוד ספוג בדמעות שלי. פעם ראשונה שאשכרה בכיתי מספר) בני הנפילים קרקס החלומות רשימה אינסופית של הפחדים הכי איומים שלי (זה לא כזה טוב זה שם בגלל דמות אחת) דיר אוון האנסן סיימון מוצא את דרכו (אל תקנו את זה) השנאה שנתתם (הספר האהוב עליי בעולם!) הוראות ללב יד שנייה במרחק נשימה (ייצוג דפוק אבל ספר משעשע) אלייזה (רק באנגלית) מופלא באופן טרגי אתן לך את השמש (נואה עושה לי ג׳נדר אנבי עד כאב) כל המקומות המוארים היקום נגד אלכס וודס (השיט שעברתי בשביל להשיג אותו!!!) נערי הכרך -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:01 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וויל פשוט כל כך רילייטבל אמאלה בגלל זה אהבתי את הספר כי הוא כבר לא היה רק הבן זוג של ניקו או מלאך היה לן פיתוח דמותתתת זה היה מהמם -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:02 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חרמש>>>>>> והוראות ללב יד שניה!!!!!!! הספר הזה עשה לי כל-כך עצוב וסיימון מוצא את דרכו יפה ממש הפאנדום של אנה דיי? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתן לך את השמששששדלעןכלגתבתגלהלכחלבגלסלתג אני חייבת ריריד -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילו סליחה עדיין לא הבנתי :< -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממממ כעיקרון רק את הזאת מהבית ספר (אגב גם לה קוראים יעל) אבל יש את האלה שדיברתי איתם לפני המבחן --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
המלצות לספרים אנשיםםם
@וריאן וואי השנאה שנתתם פשוט נשמע כזה מגניבב אני כל כך רוצה לקרוא את זה -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
כןןן זה מהמם אני מת על זה -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:05 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
ז ה זה פשוט רשמית הספר האהוב עליי אה וזה פעם ראשונה שאני קוראת ספר באנגלית שהוא לא מנגה/קומיקס בכללי אז כל הכבוד לי✨ -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:05 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה זאת שלמדת איתה לפני המתכונת? טומי החמוד או ההוא המגעיל שרצה להישאר כי יש בנות ומיטות? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:06 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש מופתע מכמה כאן אני מכיר הקונספט של הפאנדום נשמע ממש טוב אני זוכר שפעם ניסיתי לקרוא את הפרק הראשון של השנאה שנתתם ולא התחברתי לכתיבה קרקס החלומות גם נשמע ממש מגניב וורקרוס כבר מלא זמן ברשימת הקריאה שלי וגם אתן לך את השמש -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:07 PM
|
||||
אוי זה עצוב השנאה שנתתם זה הספר האהוב עליי :< בוא נעשה איו של וורקרוס רגע על מה שלא הגבת זה כי קראת? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:08 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נותנים לנו יחס אז נלך מפה
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:09 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טומי החמוד. האמת שכאילו לא כ״כ הבנתי את אתן לך את השמש קראתי אותו פעמיים ולא הבנתי מה הולך שם --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |