![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (107) « ראשון ... 84 85 [86] 87 88 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:09 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש אהבתי את זה אני אוהב את נואה הוא כזה אוטיסט והוא עושה לי ג׳נדר אנבי עד שפיזית כואב לי -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:10 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אז יאיי -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:10 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן האמת שכן התחלתי את השנאה שנתתם ומשהו פשוט עיצבן אותי באמצע אני לא זוכר מה אבל הפסקתי לקרוא את זה קראתי בגלל וריאן באמת --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:11 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני משפיען :0 -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:13 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושב שאני מעדיף לקרוא לפני איו על זה חלק כי קראתי וחלק כי לא עניין אותי מספיק כדי להגיב קראתי רק 4 מנה שרשמת :0 שומרת הערים האבודות, בני הנפילים, חנות הספרים של המכשף הרשע וחרמש -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:14 PM
|
||||
אוקיי >< תקרא מהר >< אוי ולמה השאר לא מעניינים :< אגב אנשים אל תחשבו שהסיבה שהשנאה שנתתם זה האהוב עליי בגלל הכתיבה או העלילה או משהו. העלילה נהדרת, אבל הסיבה האמיתית זה בגלל הילד שלי סבן. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:15 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
נו איזה ספר אני אקנה
-------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:15 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מסכים טוב על מה מפה אתה הכי ממליץ (ואם הם ישנים יחסית ויהיה אותם מספריה) חנות הספרים של המכשף הרשע ילדי דם ועצם הבחירה הפאנדום קרקס החלומות רשימה אינסופית של הפחדים הכי איומים שלי במרחק נשימה כל המקומות המוארים נערי הכרך --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:17 PM
|
||
במרחק נשימה זה הזה שהכריכה זה שני ילדים יושבים ומחזיקים ידיים כזה והם בבית חולים?
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:18 PM
|
||||
כבר סיכמנו שכן לא מעניינים כי קראתי את התקציר שלהם ולא עניין אותי אני מניח יקח זמן כי אני צריך לקרוא את כל הספרים שיש לי ולא קראתי לפני שירשו לי ספרים חדשים :< יש לי איזה שבע פה שהשגתי לאחרונה במכה אחת ואפילו לא נגעתי בהם רגע קיים עוד סבן בעולם חוץ מסבן ממיסטיק מסנג'ר? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:19 PM
|
||||
חנות הספרים לא נראה לי יהיה בספרייה כי בקושי מצאתי את זה בחנויות אבל בשניה שאתה מוצא את זה תיקח כי הוא כל כך נדיר הבחירה זה גם סוגשל גילטי פלז׳ר זה פשוט דיסטופיה מאוד מאוד רומנטית וקיטצ׳ית אז איידונו אם תאהב אבל אני אהבתי ילדי דם ועצם אני ממש אוהב אבל הספר השלישי לא מספיק לדחות את עצמו אז אולי עדיף כבר לחכות שזה יצא (או שאולי עדיף לקרוא כי זה לא עומד לצאת) הםאנדום מהמם!!! לקרוא לקרוא לקרוא!!! קרקס החלומות גם ככ מהמם. זה ספר פנטזיה למבוגרים דו לא לנוער כל המקומות המוארים היה הספר האהוב עליי פעם ואני לא קראתי מלא זמן אבל במרחק נשימה זה משעשע אבל הייצוג נוראי ושוב רשימה אינסופית של הפחדים שלי זה לא באמת כזה טוב זה שם רק בגלל דמות אחת -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:19 PM
|
||
כל המקומות המוארים זה ספר יפה כל-כך.
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:20 PM
|
||||
מבאס :< יאפ מהשנאה שנתתם! אני מת עליו ככ הוא הסיבה שקניתי ספר שלם רק כי הוא מופיע שם בתור פאקינג תינוק. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:22 PM
|
||
Dictionary זו האפליקציה הכי טובה בעולם
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:23 PM
|
||
רגע נעמה לינאביה!
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |