![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (107) « ראשון ... 85 86 [87] 88 89 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:23 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:24 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לינאביה :0 מצחיק אותי שיש דמות שקוראים לו פאקינג עפיפון -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:25 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי פשוט שקיות של צומת ספרים זרוקות מעל הספרייה שלי ומסתבר שיש בהן ספרים
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:25 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוד בקשות למה לכתוב עליהם חוץ ממה שנתת? >< אתה יכול וואטסאפ במקרה? :0 -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:26 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://postimg.cc/BjTDnNzV
כמה לא מובן זה? -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:28 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פשוט נזכרתי פתאום ש ראנטארו אמאמי איבד את כל 12 האחיות שלו ברחבי העולם
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:28 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
חברה שלי כתבה לי שהיא לא רוצה להיות חברה שלי יותר בגלל שאמרתי לה שאני לא אוהבת תחפושות משותפות וששנה הבאה אני כנראה אתחפש לדמות מגנשין ולא בא לי שנתחפש לקורומי והלו קיטי
ולא אמרתי את זה בגסות או משהו רק אמרתי שאני מעדיפה להתחפש למשהו אחר והיא אמרה שהיא לא תתחפש כנראה בכיתה ח (זה פשוט יותר מידי חנוני בשבילה🙄) ושצריך שנה הבאה אז אמרתי שאני רוצה להתחפש לונטי ואז היא כתבה "אנחנו לא חברות יותר ביי." מה קרה פה עכשיו חח איך חפרתי :> -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:29 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא נשמעת חברה רעילה -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את צריכה לרשום לה: סבבה ביוש ![]() -------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
יש לי קרפ!
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:30 PM
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אני יודעת שזה בדיליי אבל הנה רשימה של כמה כאלה שקראתי לאחרונה ואהבתי ממששש 1. One last stop של קייסי מקוויסטון. נהנתי מהספר הזה מאוד כמו שנהנתי מספר אחר שלה והתאהבתי בדמויות ובאינטרקציה ביניהן 2. Those who wait של היילי קאס. התמכרתי לספר הזה ממש והאמת שקראתי אותו שוב מיד אחרי שסיימתי אותו😭 3. She gest the girl!!! אחד הספרים באמת. אהבתי אותו נורא. 4. Written in the stars של אלכסנדריה בלפלאור- זה ספר טוב ממש, אולי לא כמו כל מה שכתבתי אבל זה ספר מעולה. -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:30 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה חנוני בכיתה ח':( ''וכך נגמרה החברות של שוהם וחברתה הטובה _ _ _ _ _ ...'' -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:31 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
אה כן יש לה קטעים כאלה ואז אחרי חמש דקות היא מחליטה שהכל בסדר אני יודעת זה מוזר מאוד עם מה אני מתמודדת >< -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
נעמה
את נותנת יחס תני לנווווו -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורהה -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |