![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (107) « ראשון ... 87 88 [89] 90 91 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:38 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:38 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי 7 בנות מהכיתה שלי ו2 מהכיתה המקבילה החליטו שהן מתחפשות לאלווין והציפימנקס וזה פשוט מוזר שכל שכבת ז בבית ספר-סנאים עם סוודרים -------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:39 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
זה מצחיק אותי שמלא אנשים אומרים לי שהם קונים תחפושת שבוע לפני
אצלי אני מתכננת חודשים לפני כי לרוב זה דמויות אנימה ומשחקי וידיאו וצריך לקנות באליאקספרס ועד שמוצאים סט של התחפושת שלא עולה 400 שקל ולהכין אני לא יודעת לתפור אז :/ -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:39 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אצטרך לחשוב נופ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:40 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי תיתן לי איו ואז ננסה לחשוב ביחד! הו באסה :< אז רק שרשור? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אלווין הזה סנאי ![]() עכשיו קלטתי כן אבל אם אני אתחפש זה בלי יותר מידי אביזרים -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כחגלכחחגחגצג תודה אני ממש שומרת את זה קראתי את she gets the girl!! ספר מהמם ממש -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי וואו מה וודאפאק נשמע ככ מרגיז חיבוק🫂🫂 -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:41 PM
|
||||
בוקר טוב. -------------------- פרשתי
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:42 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התחפושת שאני הכי גאה בה הוכנה יומיים לפני פורים -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:43 PM
|
||
כל כך בא לי לקנות את הראשון שמת בסוף
או את בלי אהבה מה עדיף -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
אני משנה שעברה חשבתי על תחפושות עכשיו זה ניראה לי מפגר אז אין לי שום רעיון -------------------- פרשתי
|||
|
|
||||
וואו מגניב למה התחפשת? -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:44 PM
|
||||
אזריאל מליג אוף לג׳נדס תפרנו את הכפפה וכל החגורות מליטרלי אפס -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:44 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הראשון שמת בסוף 3>>>>>>>>> זה אחד הספרים היחידים שבכיתי בהם אבל בדיוק דיברנו על זה שבכיתי גם מעוצר נשימה ואדום לבן וכחול מלכותי אז אני לא יודע --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |