![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (107) « ראשון ... 88 89 [90] 91 92 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:44 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שכחתי מפורים בכלל אני אצטרך לאלתר משהו גרמתי לפרח משבר אמצע חיים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:45 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
תחפושות בהכנה עצמית זה כזה מגניב :> אני לא יודעת לתפור וזה :( -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מניח שאני פשוט אתחפש שוב לאזריאל הוא התחפושת זאני חוזר אליה בכל פעם שאין לי למה להתחפש -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
כן האמת שלא אהבתי הראשון שמת בסוף -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כלכך -------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:46 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באתי לכתוב לך משהו והוא בדיוק שלח לי הודעה מה הפעם😭 --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:46 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אני לא כל הספר היה פשוט אני לא יודע להסביר הם פשוט לא מתו וזה מעצבן. רגע אז תתן איו? :0 ואם באלך גם שרשור? :0 -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:48 PM
|
||||
מה באת לכתוב @וריאן שרשור דקה! ואיו אולי ליני מת? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:50 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן. היו לנו בעיות עם הנטיה שלה לשקר בעבר אבל בתור סובלות מחרדה חברתית אנחנו יודעות איך זה להרגיש מותקפות ורצינו להגן עליה. מה איתך? -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא יודע טוב הוא בוכה יופי😭😭😭😭 אני לא מבין את החברות שלכם אני לא אשקר😭😭😭😭😭 --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
ליני מת זה פשוט האיו האולטימטיבי אוקיי עכשיו הזמן לחשוב >< מלפני שהוא נכנס לקומה או אחרי שהוא התעורר? אגב מעניין אותי אם כשהוא היה בקומה וכולם חשבו שהוא לא יתעורר יותר אם נאביה תמיד אמרה לעצמה להגיד כן לבא שינסה לפלרטט איתה אפילו אם זה סתם מישהו בבר או משהו שרק רוצה לשכב איתה חד פעמי ואז שהם ישכחו אחד את השניה לנצח אבל היא אף פעם לא הצליחה :0 להגיד כן בקטע של לנסות לעבור הלאה יעני -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:53 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה מה קרה -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:55 PM
|
||||
הוא בוכה כי נתתי לו ספויילר שאני ממש מתחרט עליו ואני לא יודע איך לעודד אותו עכשיוווו אני יכול להעלות את היסוקה אבל אז הוא יתלהב בטירוף שזה טוב חוץ מזה שאני לא יכול להתלהב יחד איתו כי אני לא מבין מה הוא מוצא בו מה זאת אומרת לא מבין את החברות שלנו? @וריאן אינדיד אפשר אחרי שהוא התעורר:0 או בכלל כשהוא עדיין בקומה יאפ האמת שאני חושב שכן זה די עצוב אני לא אשקר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:56 PM
|
||||
אני לא בטוח משהו בקשר להאנטר האנטר לא קרה לו משהו אישית --------------------
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 21:56 PM
|
||||
שהוא עדיין בקומה? :0 מה עצוב :0 -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |