![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (107) « ראשון ... 101 102 [103] 104 105 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 18 2024, 20:12 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןןן אנחנו רוצות לקעקע את זה -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 18 2024, 20:13 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמישהו יקנה לי בגדים נחמדים פשוט לא נוח לי
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 18 2024, 20:13 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יווו הלייטקון של אוונטורין נשמע כל כך טובבב
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 18 2024, 20:18 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הראינו לאימא תמונה והיא הייתה כזה "איזה הומו" וזה לא היה בקטע טוב
כאילו מה הקטע היא יודעת שאנחנו להטביות מה היה לה דחוף לומר את זה -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 18 2024, 20:19 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איכס --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 18 2024, 20:21 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
יש לי חברה ממש טובה שאנחנו בחוג תיאטרון ביחד
ויש בחוג פשוט חבורה של ילדות מעצבנות שתמיד יורדות עליה והיום הן קראו לה "ילדת שפם" והיא נעלבה ויצאה מהמתנס ונשארה בחוץ ובסוף סיפרנו למורה על מה שהן אמרו לה (הוא ראה שהן העליבו אותה רק אחרי שהיא כבר יצאה, והוא דיבר איתן אבל הן כל כך סתומות שלא אכפת להן) ואני פשוט כל כך שונאת את זה היא סיפרה לי שכל הזמן מדברים אליה ככה "מה יש לך שפם?" "את טרנס?" "למה השיער שלך קצר?" "מה את בן?" והיא אמרה לי שזה בדיוק מה שאומרים לה וזה פשוט מעצבן אותי כל כך כי אני שונאת לראות אותה עצובה ככה :< -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 18 2024, 20:26 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה זבל הן -------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
זה מעצבןןןןן, זה היה במילא מעצבן אם זה היה אדם שלא יודע שאנחנו לסביות אבל שזאת אימא שלנו שיודעת שזה נושא רגיש זה ממש מעצבן -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם יודעים שהייתה ילדה ששאלה אותי מתי השיעור נגמר ואמרתי לה שיש זמן ואני אגיד לה מתי והיא חפרה וחרפה והמשכתי להתעקש ובסוף היא ליטרלי הלכה מאחורי השולחן בשביל להסתכל על השעה במחשב.
כיביתי את המחשב ואף אחד לא קיבל יותר ספרים. אם אני אראה את הילדה הזאת שוב אני לא יודע מה יעצור אותי מלהוריד לה את הראש כי היא תמיד כזאת ונמאס לי ממנה לגמרי. אבל החלק המצחיק? הייתה היום השיחה עם הרכזת והספרנית נתנה דווקא את הילדה הזאת בתור דוגמה לילדים שאני דווקא כן נחמד אליהם. וואו אם אליה אני נחמד אז אני בטח מלאך לכל השאר. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 18 2024, 20:28 PM
|
||||
חחח -------------------- פרשתי
|||
|
פורסם ב: Feb 18 2024, 20:32 PM
|
||
אוונטורין
נראה מדהיםםם באלי אותו כבר הולי שוט -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 18 2024, 20:45 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
איכ וואי זה בטח מרגיש חרא -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 18 2024, 20:47 PM
|
||
-לא ידוע איך הוא מת
-אבל לא מחלה, כי מחלות זה לבנות ושחורים --------------------
|
|
פורסם ב: Feb 18 2024, 20:48 PM
|
||||
איכס -------------------- פרשתי
|||
|
פורסם ב: Feb 18 2024, 20:50 PM
|
||||
"אני סומך עלייך שתשמור על הבת שלי, היא הרכוש שלך עכשיו כי נישואים שווינים זה להומואים וחלשים" -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |