![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (107) « ראשון ... 104 105 [106] 107 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 18 2024, 21:38 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....ממתי פמיניזם זאת דעה פוליטית? לפחות דעה פוליטית בעייתית -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דברו איתי על אוונטורין נו :<
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
הרגע נרשמתי לפינטרסט במחשב (כי ההורים שלי לא מרשים לי להוריד את האפליקציה)
וכל מה שאני עושה עכשיו זה לשמור דברים רק נכנסתי וחיפשתי משהו אחד וכבר הכל מלא באנימה ותריאן אני אוהבת את זה -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 18 2024, 21:39 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חשבתי שיום המשפחה זה במקום יום האם? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 18 2024, 21:41 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באט איי נואו יו
דנסין אין יור לויס דראנק אנדר א סטריט לייט איייי איי נואו יו הנד אנדר מיי סווטצירט בייביי קיס איט בטר איייי אנד וון איי פלט לייק איי וואז אנד אולד קרדיגן אנדר סאמוונס בד יו פוט מי און אנד סייד איי וואז יו פייבוריט -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 18 2024, 21:41 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי לישון
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 18 2024, 21:43 PM
|
||
שיט
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 18 2024, 21:43 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אופ בסדר לא צריך :<
איפה נעמה כשצריך אותו :< -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 18 2024, 21:46 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה פרינד טו אול איז אה פרינד טו נון צ׳ייס טו גירלס לוז דה וואן וון יו אר יאנג דיי אסיומ יו נואו נוטינג קאז איי ניו יוווו פלאיינג הייד אנד סיק אנד גיבינג מי יור וויקנדס אייאייייייי איי ניו יו יור הארטביט און דה היי ליין וואנס אין טוונטי לייפטיימס איייאיייאיי אנד וון איי פלט לייק איי וואז אם אולד קרדיגן אנד סומוואנס בד יו פוט מי און אנד סאיד איי וואז יור פייבוריט --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 18 2024, 21:48 PM
|
||
די הצילו אני עומד להתפוצץ בבקשה דברו איתי על אוונטורין
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 18 2024, 21:49 PM
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טו קיס אין קארס אנד דאונטאון בארס וואז אול ווי ניייייידד יו דראוו סטארס אראונד מיי סקארס באט נאו איימ בלידיננננ קארדיגן הפייב שלי לנצח -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 18 2024, 21:50 PM
|
||||
טו קיס אין קארס אנד דאוןטאון ברס וואז אול ווי נידדדד יו דרואו סטארס אראונד מיי סקארס אנד נאו איים בלייידינג -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 18 2024, 21:51 PM
|
||||
3>>>>>>>> הצגצגלבלדחד קאז איי ניו יו סטפינ און דה לאסט טריין מארקד מי לייק אה בלאדסטיין איייאיייאייי --------------------
|||
|
פורסם ב: Feb 18 2024, 21:52 PM
|
||||
אייי נואו יוו טרייד טו צנג דה אנדינג פיטר לוזיג וונדי איייייי איי נואו יו ליבינג לייק א פזר ראנינג לייק ווטר איייי אנד וון יו אר יאנג זי אסיום יו נואו נוטינגג -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 18 2024, 21:55 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אר יו רדי פור?
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |