![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (107) « ראשון ... 12 13 [14] 15 16 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 13 2024, 21:02 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את ההודעה הזאות -------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 13 2024, 21:02 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בשיעור אנגלית המורה כתבה על הלוח for a while אז שאלתי את חבר שלי how long have you been 17
אני לא יודע מה מצחיק יותר שהוא הבין או שהוא באמת ענה לי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 13 2024, 21:03 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ילדה מהכיתה שלי אמרה שהעגילים שלי ממש יפים ואז היא ראתה את הלק שלי (הוא אדום) ואמרה שממש יש לי אומץ בדברים האלה והיא מעריכה אותי
אקח את זה כמחמאה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 13 2024, 21:04 PM
|
||
כשסיפור נשמע טוב ונראה טוב ויש לו את כל התגיות הנכונות אבל הוא גוף ראשון;-;
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 13 2024, 21:07 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיטטטאטט חגי בן 41
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 13 2024, 21:16 PM
|
||
היו כלבים נובחים מחוץ לבית שלי כשדיברתי עם חבר והשיחה הלכה משהו כמו:
הוא: איך אתה ישן ככה הוא: אה הוא: אתה לא ישן. אני לא אוהב את ההנחה הזו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 13 2024, 21:18 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למישהו יש יומולדת בקרוב?
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 13 2024, 21:20 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
הפעם הזאת
שבחנתי את אבא שלי באנימה ושאלתי מי זה טאנג'ירו והשיחה הלכה ככה אני: בואו נראה אם אתה יודע מי זה טאנג'ירו אבא שלי: זה לא הזה מגנשין שאת מתחפשת אליו בפורים? אמא שלי: לא אתה מדבר על ליני וטאנג'ירו זה בכלל מסדרת אנימה עוד מעט הם גם יתחילו לשחק בגנשין XD אבא שלי עוד הגיוני כי גם הוא מת על משחקי וידאו אבל לשמוע את אמא שלי אומרת את זה >< אני משפיעה עליהם *לטובה* -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 13 2024, 21:21 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תשלח תמונה איך הלק נראההה -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 13 2024, 21:24 PM
|
||||
יואו טנג'ירו לא חשבתי על הסדרה הזו מ2021 נראה לי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 13 2024, 21:25 PM
|
||||
אני התחלתי לראות לא מזמן אבל באתר שאני רואה אין את העונה הראשונה :0 -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 13 2024, 21:30 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באלנו שרשור קליל כזה
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 13 2024, 21:30 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני: יש לך קרטונים להביא לי?
אח שלי: בשביל מה? אני: להפיכה הוא: מה אתם הופכים לקרטוניה? -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 13 2024, 21:32 PM
|
||||
אני מתנדבת -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 13 2024, 21:40 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נעמה פה או שפספסתי? :0
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |