![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (107) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 13 2024, 23:16 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תלכי לערוץ של mothy הוא זה שכתב את השירים ואז הם נכנסים לגוף של אישה מתה (היו להם תאומים מוכנים ממש שם והם פשוט התעלמו מקיומם) ואז ביהימו הולך לישון לאיזה אלפי שנים עד שבסוף הוא מתעורר כששלד ענקי מנסה לאכול אותו או משהו ובסוף הוא מגיע לגיהנום עם עוד איזו ילדה אנושית (שכחתי לציין שבעולם הזה ביהימו הוא לא אנושי הוא אל והמאסטר של גן העדן) אז הוא פשוט מחליט שדי נמאס לו והולך לגן עדן. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 13 2024, 23:16 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לתכנן עולם בשביל סיפור מדומיין זה כיף
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 13 2024, 23:20 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש פה בשרת דיסקורד מישהו שממש אבל ממש מכור למדא
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
כמה נהדר זה לקום משינה ולברוח משלד ענקי שמנסה לאכול אותך >< גן עדן יאי D: -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שוהם השירשור
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 13 2024, 23:22 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כאן עצרתי אבל הוא זה שנראה לי עוזר לאלן וריליאן ליצור עולם חדש בסוף :0 לפחות ממה ששמעתי אה והוא גם שונא מישהו בשם סת׳ והוא ליטרלי רמס אותו עד שגומילה הגיעה ופשוט הייתה כזה: מה לעזאזל אתה עושה ואז ביהימו פשוט זרק את סת׳ לגיהנום. זה לפחות מה שהיה כתוב בוויקיפדיה :0 -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 13 2024, 23:25 PM
|
||||
כן כתבתי עכשיו את הדמות שלי -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 13 2024, 23:29 PM
|
||
מזמן מזמן סיפרתי לנעמה את הסיפור של איב והתפוחים וזה עשה לו טראומה
אני לא יודע אם זה עדיין נוראי בשבילו אבל בחיים לא דיברתי איתו יותר על מה שקרה בסיפור וזה בדיחה רצה אצלנו הסיפור של איב והתפוחים לול -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 13 2024, 23:34 PM
|
||
אתם יודעים שפעם הסטלייסט של הארי עשה לנו לב להודעה ששלחנו לו באינסטגרם והיינו בעננים בקטע מטורף כאילו
והרגשנו צורך להודיע לכל העולם על זה אז עשינו את זה ובלילה של אותו יום אימא שלו צעקה עלינו שהיינו היום מלא בטלפון ושאנחנו מאכזבות אותה ופיזית בכינו זה התחיל כאחד הימים היותר מאושרים שלנו למה להרוס -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 13 2024, 23:35 PM
|
||||
אוי :< -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 13 2024, 23:55 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עדיין בשלב הפוסט טראומה מזה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אופסי דייזי הסיפור באמת היה כזה גרוע? האישה בסך הכל גנבה שני תפוחים -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו כ ן אני עומדת להירשם לקורס בזום של כתיבת סיפורים של בתי הספר במחוז שלנו. בעיקרון נרשמתי לקורס השכלה פיננסית, אבל המורה יותר מדי משעמם אז הייתי עם הדס בקורס כתיבת הסיפורים וזה נראה דווקא ממש נחמד. @סו אגב, השיער שלך ושל פרח היה האטרקציה המרכזית בכיתת הקמפוס, אבל בחיי שהבנות חסרות טאקט בקטע פסיכי. הלפ באמת הוציאו אתכם מהזום כי המורה לא הבינה למה שני בנים נכנסו לזום? -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 14 2024, 00:00 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא מצחיק :/ יש לי חולשה ללשמוע על אנשים עם הזיות ודברים כאלה קראתי מלא דברים איומים אובייקטיבית עם קניבליזם ועבדות וגזלייטינג ועדיין שום דבר לא גרם לי לרצות להקיא כמו מהסיפור הזה או נגיד הסיפור של אמא של לוק מפג -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 14 2024, 00:02 AM
|
||||
אופס סליחה >< באמת לא הבנתי זה לא היה בשביל לצחוק עלייך זה היה בשביל לשאול >< אני ניסחתי את השאלה לא טוב >< רוצה אולי להמשיך בשרשור? :0 -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |