![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (107) « ראשון ... 27 28 [29] 30 31 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 14 2024, 22:40 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בטוח בטעם פיצה? לא פיצה בטעם לזניה? -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 14 2024, 22:41 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2024, 22:41 PM
|
||
![]() פרפרים, מכל מיני צבעים. ![]() ![]() |
סופי
עם לא ההית תוכפת אותי בדו קרב זה לא היה קורה -------------------- יחד ננצח
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2024, 22:43 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
יוסי זה לא פשע! -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 14 2024, 22:43 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אתקןף מי שבא לי 💅
|
|
פורסם ב: Feb 14 2024, 22:44 PM
|
||
מוריהההההההההההההה
תעני כבר -------------------- יחד ננצח
|
|
פורסם ב: Feb 14 2024, 22:51 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
וואי אני שומעת את השירי ג'יי פופ וקיי פופ הראשונים ששמעתי
איזה נוסטלגיה מזכיר לי את גיל תשע כן כן התחלתי עם זה כבר בגיל תשע -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2024, 22:53 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כל יום מחליט להוריד בזמן מסך שלי וכל יום לא עושה את זה
מה אני עושה עם עצמי לא כיף לי כבר --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2024, 22:56 PM
|
||
סו
תסים תימר ותוריד לעט לעט זמן לונה תפתחי לי את החסימת ינשופים -------------------- יחד ננצח
|
|
פורסם ב: Feb 14 2024, 22:56 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
אני שומעת את seven של ג'ונקוק אבל מצונזר ואני מרגישה שאני מפספסת הרבה מהשיר
אבל הדבר היחיד שמצונזר זה הקטע שהוא אומר פ*ק -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2024, 22:58 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צריך לעשות דברים אחרי הצהריים אני אף פעם לא קובע שום דבר עם חברים ואני פוט בטלפון
אבל זה קצת מרגיש לי כאילו שונאים טלפונים סתם לפעמים כאילו אם הייתי מקבל את הדברים מפינטרסט מודפסים זה היה בסדר? וcharacter ai מרגיש כמו לקרוא רק לקרוא משהו שאני גם יוצר לגלול זה רע אני יודע את זה אבל אני לא ככ גולל --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2024, 22:59 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 14 2024, 23:06 PM
|
||
הי
-------------------- יחד ננצח
|
|
פורסם ב: Feb 14 2024, 23:19 PM
|
||
איך החיים
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2024, 23:33 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תה אנגלי
זה מגניב -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |