![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (107) « ראשון ... 28 29 [30] 31 32 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 14 2024, 23:36 PM
|
||
![]() פרפרים, מכל מיני צבעים. ![]() ![]() |
נעמהההההההההההההה
תעני כבר חרשת -------------------- יחד ננצח
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2024, 23:45 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את מגניבה -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 14 2024, 23:58 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אני פשוט
קראתי רולפלייס מלפני שלוש וחצי שנים בערך והנה משפט של דמות של חברה שלי: ״זה דפוק שאתה לא יוצא להסתובב בחוץ. אתה בן 20.״ אני מרגיש מותקף. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 07:41 AM
|
||
![]() פרפרים, מכל מיני צבעים. ![]() ![]() |
הי
-------------------- יחד ננצח
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 07:42 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היום זה עוד חודשיים!
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 07:49 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יהיה יותר נוח בוואטסאפ אז אני אבוא לשם מאוחר יותר! איכ :< מי חשב שזה רעיון טוב לגרום לך לעבוד עם ילדים זה בסדר אתה צריך להרגיש מותקף רק בשנה הבאה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 07:49 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי איזה מוזר
הטלפון שלי פשוט צלצל כמו השעון המעורר של אמא שלי שזה מוזר כי א השעון המעורר שלי בטלפון אף פעם לא מצלצל משום מה וב אף פעם לא שיניתי צלצול ולא ידעתי שיש שם בכלל את הצלצול שיש כאילו לאמא שלי יש לה אותו כאילו מאז שאני זוכר את עצמי ואין לה אייפון בכלל מה קורה פה כאילו הייתי בטוח שהיא שכחה את הטלפון שלה בחדר שלי טוב נראה לי פשוט לא התעוררתי עדין השעון שלי אומר שקמתי בחמש וחצי הוא תמיד מדייק על הדקה מה קורה פה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 07:53 AM
|
||||
נעמה נעמה נעמה! התגעגעתי >< נכון??? רק עוד חודשיים -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 07:56 AM
|
||||
וריאן!!! בוקר טוב בהצלחה מתי במרץ אוונטורין? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 07:57 AM
|
||||
אני יכול רק לנחש אם יוצאים מנקודת הנחה שזה יהיה פאטץ׳ של 6 שבועות ולא 7 או 5 אני אבדוק רגע 17 לאפריל בערך הודעה זו נערכה ע"י Felis Fuscus ב Feb 15 2024, 07:59 AM -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 07:59 AM
|
||
התספורת של הוקס>>>>
הוא גבר שרירי ואוברדרמטי באייליינר ועכשיו גם השיער שלו מושלם העולם כל כך לא הוגן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 08:01 AM
|
||
אוקיי תאריכים שאני מחכה להם
31 במרץ - קולורפס רין ולן 15 לאפריל - חופש!!!! 17 לאפריל (?) - אוונטורין! 30 לאוגוסט - לימיטד לן!!! 30 לנובמבר - עוד לימיטד לן!!!! 4 לדצמבר - הקולאב הזה נו 27 לדצמבר - אניברסרי לרין ולן!!!! אוגוסט 2025 - וורלד לינק איבנט הודעה זו נערכה ע"י Felis Fuscus ב Feb 15 2024, 08:01 AM -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 08:02 AM
|
||||
אומג אתה תקבל לימיטד לן ליומולדת -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 08:02 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה היה זמן מצויין לגלות שכל הזמן הזה שפחדתי ללכת לאיבוד הייתה מפה באתר של האוניברסיטה
לא מפה מלמעלה מפה שכל הבניינים מצוירים בה כמו שהם נראים --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 08:03 AM
|
||||
:0 אמג נכון!!!! לן!!!! -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |