![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (107) « ראשון ... 37 38 [39] 40 41 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 17:43 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"יש לך את זה בדני קושמרו?" --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 17:47 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מכירים את האנשים האלה ששולחים לך הודעה ואז שניה אחר כך מתקשרים כדי להגיד לך להסתכל בהודעה.
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 17:50 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
הה כן :> אני מתקשרת אחרי יותר זמן אבל רק אם זה משהו דחוף -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 17:50 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כע -------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 18:09 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SHEIN MOD ורוד קפלים צורת V מותניים גזרת מותן בלון שתי שכבות מכפלת חצאיות
!בוא לבדוק אותם SHEIN.com, - גיליתי מוצרים מדהימים ב http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/ap...714853741412352 מכפלת מסולסלת תחרת גב טופ מחטב !בוא לבדוק אותם SHEIN.com, - גיליתי מוצרים מדהימים ב http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/ap...714906200936448 1 זוג כפפות ארוכות וינטג' לנשים משנות ה-20 למסיבת יחיד, ליל כל הקדושים, חתונה, מסיבת ריקודים, אביזר תחפושות, מתנות נהדרות לאמא ולמורה !בוא לבדוק אותם SHEIN.com, - גיליתי מוצרים מדהימים ב http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/ap...714949988646912 מה דעתכם על זה ליפהפייה הנרדמת? וכתר אני אקנה כבר בארץ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 18:20 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחותי הביאה חברה
אני בטוחה שהיא תעשה לי את התרגיל הזה כמו בשנה שעברה לכן אני לא עומדת לתת לה לישון במיטה שלי עריכה: לקחו לי את החדר אין לי איפה לישון איזה כיף -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 18:38 PM
|
||||
מ ה רגע איך מי מה מו בנושא אחר: חברה שלי מעצבנת אותי כשאני מדברת איתה על ליסה היא כזה יאי ליסה מהממת אבל כשאני מנסה לדבר על פליקס היא אומרת שהוא מכוער יורדת עליי שאני אוהבת אותו :< -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 18:39 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עושה שליחת ברכות לשוהם,לכל מי שיש ברכה לשלוח בפרטי
וכן,אני מודעת לזה שהיא רואה,זה בסדר כי זה לא הפתעה -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 18:40 PM
|
||||
אמאלה זה מהמם -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 18:41 PM
|
||||
אחותי החליטה להביא חברה לישון איתה בלי ידיעתי היות והחדר הזה שייך גם לי הייתי מצפה לעדכון אבל הם אמרו שהייתי אמורה להבין את זה לבד איך לעזאזל? אני לא יודעת אז שאלתי איפה אני אמורה לישון והם אמרו שאני מספיק חכמה למצוא פתרון תעשו לי טובה יש גבול נשמות תזכירי לה שליסה הסתובבה עירומה ביפן אני לא מבינה את הנשים האלה אין לכן מה להראות אז אתן מראות את הגוף שלכן? כאילו למה -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 18:43 PM
|
||||
מ ה אם אחותי הייתה עושה לי את זה הייתי כנראה הורגת אותה XD רגע מה מתי :0 בהצלחה לגרום לה להאמין לי >< -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 18:46 PM
|
||
אני עושה שליחת ברכות לשוהם,לכל מי שיש ברכה לשלוח בפרטי
וכן,אני מודעת לזה שהיא רואה,זה בסדר כי זה לא הפתעה -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 18:46 PM
|
||||
כן בטח מול חברה שלה ואמא שלי כשהיא ברחה מהחברה שלה בגלל זה בלאקפינק עומדות להתפרק בהצלחה:) לי היה מאוד קשה להאמין -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 18:49 PM
|
||||
מ ה את בטוחה שזה לא פייק ניוז או משהו? כאילו שמעתי שהם הולכות להתפרק, אבל לא שזה בגלל משהו כזה... איפה שמעת את זה? אני פשוט עדיין בהלם -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 18:49 PM
|
||
היי
-------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |