![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (107) « ראשון ... 38 39 [40] 41 42 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 18:52 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי אני שונאאאאאאאאאאאאא כשאנשים מכריחים אותך לאהוב דברים שהם אוהבים אבל לא טורחים להיות נחמדים לגבי הדברים שאתה אוהב אתמול פרח חפר לי שעה על כמה שהטלפון שלו הכי יפה כי יש שם את היסוקה או משהו ושלי מכוער ואז כשאמרתי שאפליקציות מסודרות אצלי בצורה נוחה יותר הוא התחיל לא אבל אתה לא יכול לומר את זה כי לכל אחד נוח משהו אחר --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למי יש תוכנה טובה לעיצוב לוגואים
משהו לא בסיסי ועם יותר תמיכה בעברית מפיקסלר -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בלה בלה יש לאחותי בטלפון תמונות של...כן *היא ברחה לתאילנד לא יפן -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 18:57 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
או וואו מה לאזעזל וואי אם חברה שלי תשמע על זה שהן מתפרקות זה ישבור לה את הלב על אמת איך אני מספרת לה -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 18:57 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
המשכים למשפחת וויזלי המ"ת!
https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=9938744 -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 18:59 PM
|
||||
זה קרה לפני בערך...ארבעה חודשים? איך היא עדיין לא יודעת על זה? בינתיים אני עדיין לא יודעת אם הן התפרקו לגמרי אבל ליסה כן נטשה את החברה שלה -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 19:00 PM
|
||||
לא יודעת... אוי אולי פשוט לא התאים לה להמשיך להיות בלהקה? -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 19:01 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
המשכים למשפחת וויזלי המ"ת!
https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=9938744 -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 19:02 PM
|
||||
שמצ וואי אני צריכה לדבר עם חברה שלך אם היא חולה על ליסה היא צריכה לדעת שהיא גם הוטרדה מינית בבאנקוק :( -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 19:05 PM
|
||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה
-------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 19:07 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אף אחד
אני מהנהן בהסכמה לסרטון במחשב --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 19:07 PM
|
||||
אוי מה :( -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 19:08 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 19:08 PM
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייי מה קורהה -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 19:09 PM
|
||
https://www.youtube.com/watch?v=EKYJ-gwGLXQ
זה ממש מעניין --------------------
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |