![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (107) « ראשון ... 41 42 [43] 44 45 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 19:32 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמרתי כבר קודם אבל יאללה קדימה ״אין לכן מה להראות אז אתן מראות את הגוף שלכן?״ -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 19:36 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אגיד לך משהו אין לי מושג בכלל מהקוד לבוש היום אני לא יודעת מה זה חוטיני ולא מעוניינת לדעת שאנשים ילכו איך שבא להם @נעמי אני יכולה להגיד את אותו הדבר על גברים ספיציפית עכשיו אני מדברת על נשים @וריאן מצטערת שהניסוח הזה הציק לך לדעתי הוא נכון יש לך דרך אחרת לנסח את זה? בבקשה -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 19:37 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם את מדברת באופן כללי למה את אומרת בנות כל הזמן מה ההבדל -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 19:38 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מאוד תלוי למה התכוונת. ממה שאני הבנתי מהניסוח את אומרת שנשים צריכות להתבייש בגוף שלהן ולהסתיר אותו ואם הן לא עושות את זה אז הן סתם זונות זולות. אני מקווה שזה לא מה שניסית להגיד…? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 19:38 PM
|
||||
אבל אני לא מדברת באופן כללי כרגע אני מדברת על בנות -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 19:39 PM
|
||
בכל מקרה אני רוצה את נעמה ><
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 19:40 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז מה ההבדל בין כשבנות עושות את זה לכשבנים עושים את זה שאת מתייחסת רק לאחד מהם בכל פעם -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 19:42 PM
|
||||
הצילו אני לא אמרתי את זה וגם הסברתי את זה שוב בחורות לא צריכות להראות את הגוף שלהם כי זה משהו פרטי ולא כי זה משהו מבייש בחורה שאכפת לה מהכבוד האישי לה לא צריכה להסתובב ככה כי מתחשק לה שכולם ידעו איך היא נראית וכמה היא גאה בעצמה אני חושבת שאתם שוכחים שגם אני נערה אני ממש לא חושבת שנשים צריכות להתבייש בגוף שלהן -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 19:43 PM
|
||||
להראות את הגוף שלך לא אומר שאין לך כבוד עצמי. איידונו לדעתי זה מראה ההפך אתה מכבד את עצמך מספיק בשביל לא להתבייש בעצמך. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 19:47 PM
|
||||
בחיי נהדר שאתה מכבד את עצמך מספיר בשביל לא להתבייש בעצמך אבל אני שוב אומרת עצם העובדה שאתה לא מפיץ את הגוף שלך היא כי אתה מכבד את עצמך לא כי אתה מתבייש בגוף שלך -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 19:48 PM
|
||||
אף פעם לא הבנתי את ההיגיון מה בעובדה שאני מראה את הגוף שלי אומר שאני לא מכבד את עצמי? סה לא כאילו משהו שרק לי יש. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 19:50 PM
|
||||
למה יש את הגוף שלך למישהו אחר? -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 19:51 PM
|
||||
לכולם יש גוף. זה לא כאילו תגלית מדהימה לראות את הגוף שלי. חוץ מזה לא ענית לי על השאלה שלי. זה באמת משהו שאני רוצה להבין. למה להראות את הגוף שלו אומר שאין לי כבוד עצמי? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 19:51 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם כאילו מנסים להתווכח בכוח? היא אמרה שמישהי שהתפשטה ביפן היא מוזרה
אני דיי מסכים איתה אם מישהי מחליטה על דעת עצמה להתפשט ביפן בפרהסיה היא כנראה קצת קוקו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 19:52 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זאת אומרת הופיעה ערומה פשוט עלתה לבמה לחלוטין ערומה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |