![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (107) « ראשון ... 43 44 [45] 46 47 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 20:01 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אבל להפוך את הנו"ד ל13 פלוס
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 20:01 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טריוויוש
-------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 20:02 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי שיחות בריאות מתפתחות איי גאס --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 20:02 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
לא הכי תורם לנושא אבל ליסה אין ילדים היא בת 26 או 27 @נועה כשאת מדברת על זה שהיא שמה קישוטים על הגוף, את מדברת על זה שהיא שמה דברים שמכסים פחות או יותר את האיברים הפרטיים שלה? אם כן אז זה לא נחשב עירום מלא. -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 20:05 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אופטי פאקינג גופטי
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 20:05 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם ניקח שניה דוגמאות שלא באות דווקא מהפן הדתי: למה גם אנשים לא דתיים לא יסתובבו ברחוב [גם בקיץ!] עם לבוש תחתון? למה יש חופים מסויימים לא דווקא בארץ שיש איסור להסתובב שם בצורות מסויימות? בגלל שאנשים רואים צניעות, אפילו בסיסית כמשהו מכבד. מן הפרדה בין דברים שהם ציבוריים לדברים פרטיים. זה לא בהכרח ישנה למישהו הרבה אם תהיה ערום, וזה מה שיפה בזה. אתה לא עושה את זה בשביל הסביבה. בעיקר בשביל עצמך. -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 20:06 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מבין בכלל מה זה צניעות בטח שלא איך שזה מתקשר לבגדים -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 20:07 PM
|
||
וריאן אני עושה את זה כי זה מה שאלוהים אמר לעשות
לא להכל יש הסבר --------------------
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 20:08 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל איך אני אמור להבין את זה אם לא מסבירים לי!!!
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 20:10 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי עם זה אני לא מסכימה יש הרבה אנשים בלי שום קשר לשום דת כלשהי שהולכים צנוע. זה אומר שיש הגיון כלשהו מאחורי העניין לא? -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 20:10 PM
|
||
אבל אני באמת לא מבין מה ההיגיון :<
תסבירו לי את זה בלי לשאול אותי כי הרגע אמרתי שאני לא מבין! -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 20:12 PM
|
||||
אבל כל היגיון שאני מוצא הוא זאת-מוסכמה-חברתית-ישנה כאילו כל דעה שאת יכולה לתת באה מנקודת מוצא שונה משל וריאן ולכן אין לזה משמעות --------------------
|||
|
|
||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה על מה מדברים
-------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
מה שאני לא מבין זה למה גוף שווה לא צנוע.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 20:13 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
סיפור ארוך הכל התחיל כשדיברנו על זה שהזמרת ליסה הופיעה בלבוש מינימלסטי איפה שהו בתאילנד נראה לי והגענו לדיון על צניעות בקיצור הנ"וד הפך לדיבורים 13+ -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |