![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (107) « ראשון ... 44 45 [46] 47 48 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 20:17 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגידי שוהם את מכירה קאגרו פרוג׳קט?
את השירים או את האנימה לאנימה קוראים mekakucity actors -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 20:17 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליסה זאת ההיא של מאני מאני מאני?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 20:18 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
לא על מה זה? @סופי כן מאני ויש לה עוד שיר לאליסה -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 20:18 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
על ילדים עם כוחות זה ממש מגניב אני מת על זה -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 20:19 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי זה מה שאלוהים נתן לך ואתה צריך לשמור עליו שלך ורק לעצמך זה אין שאני רואה את זה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אנשים מהללים את גיספי רוז זאת שהרגה את אימא שלה
אוקיי כן קשה להחליט אם היא באמת אשמה בסיטואציה או שהיא הקורבן אבל בכל מקרה לא מגיע לה שיהללו אותה והיא לא צריכה להיות סלב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
וואי נשמע מגניב איך אפשר לראות את זה? @סופי כן זאת היא -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 20:20 PM
|
||
שוהם את די חדשה לא? אני לא חושבת שאני מכירה אותך
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 20:20 PM
|
||||
כאיךו זה אנימה באתר שרואים אנימות אני מניח אבל את לא תביני כלום כי האנימה זה הסוף של בסיפור יש גם את השירים, המנגה, הלייט נובלס ויש סיכוי שגם הסרט לפני :0 -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 20:21 PM
|
||||
כן הצטרפתי לפני איזה חודשיים אבל היה לי לפני זה משתמש אחר onix אבל רק כתבתי בו פאנפיקים אז בקושי הייתי פעילה בו -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 20:21 PM
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקשיבי סופי היא כל הזמן בפור יו שלי היא ממש רודפת אותי -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 20:22 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה את מוצאת סטים במחיר כזה אני עדיין בונה את הארון שלי, עוד לא סגור איזו גמרא אני רוצה בינתיים יש לי וילנא ונילה והתלבטתי לגבי שוטנשטיין אבל לא יודע זה גם יקר בונה על סט חתנים tho -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 20:22 PM
|
||||
אוקיי תודה :0 -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 20:23 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אייש רק עכשיו שמתי לב לשעה
פספסתי אותה לגמרי באסה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 20:23 PM
|
||||
אה יאייי כיף שהצטרפת 🥰 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |