![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (107) « ראשון ... 47 48 [49] 50 51 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 21:14 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אוהבת את המרקם של טופיטי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 21:15 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה משנה איך היא לומדת בתנאי שהיא לומדת? יש אנשים שקל להם יותר ללמוד לבד בבית וזה לגיטימי. אם הם מקבלים ציונים טובים האם זה באמת משנה? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 21:15 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא בהכרח יש כאלה שצריכים יותר זמן, שיותר קשה להם להתרכז בשיעורים, שיותר קשה להם להבין זה לא כל כך שחור ולבן -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 21:17 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך שגלגל מסתובב
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 21:18 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באלי לדבר עם מישהו
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי
-------------------- פרשתי
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ממש בסדר אם זה היה ככה, אבל זה לא ככה. אף אחת לא מקשיבה בשיעור וגם לא מכינה שיעורי בית. כשהמורה מודיעה על מבחן הן פשוט מנסות להשלים את החומר מאפס ואז באמת מאוד קשה להן. זה ממש לגיטימי אם למישהי יותר נוח ללמוד בבית או שלוקח לה יותתר זמן ללמוד, אבל היא צריכה לדעת את החומר במשך כל השנה ולא רק במבחן. המטרה של הבוחן הייתה לבדוק האם הילדות יודעות את החומר במשך השנה ולא רק במבחן. -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
באלי גם לאכול
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 21:29 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נחמדדדד מה איתךךך -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 21:30 PM
|
||||
זה מה שקורה כשמבחנים בודקים יכולת שינון ולא ידע :0 -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 21:30 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא משנה
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
|
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 21:31 PM
|
||||
מבחנים בוחנים ידע. כדי לדעת צריך לשנן. -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 21:33 PM
|
||||
זה לא משנה אם אתה יודע את החומר לפני המבחן או אחרי המבחן מה שמשנה זה רק אם אתה יודע בזמן המבחן. כל המבחנים בחיים שלי עברתי כשאני מרפרף על סיכומים עשר דקות לפני המבחן ואז שוכח את כל החומר בשניה שאני יוצא מהחדר. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 21:35 PM
|
||||
זה באמת בעיה אתה צודק. אבל מבחנים כן בודקים ידעץ בסופו של דבר זה לא משנה אם אתה יודע כי אתה מבין או אם אתה יודע כי למדת בעל פה. -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2024, 21:36 PM
|
||||
אבל זה לא משהו שאני יודע אם אני מחפש משהו בגוגל בשביל לענות על שאלה ואז מוחק את זה מהמוח שלי אחרי שעניתי, האם אני יודע את התשובה? לא. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |