![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (107) « ראשון ... 57 58 [59] 60 61 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 14:59 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שקט כריס שקט לא לדבר לא להגיד מילה את תקבלי באן שהההה כן קשה לסתום את הפה רק תנשכי את הלשון ותשאירי את הפה סגור יופי כריס ילדה טובה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 14:59 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
סו תענה לי לינשוף זה חשובבבב -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:00 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא בן זונה את לא צריכה להסתיר -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אחי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:02 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה עדן
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:02 PM
|
||||
האמת שיש לזה המשך מאוד כוללני וגזעני בראש שלי אז ![]() -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:06 PM
|
||
אגב עדן כתבת מקודם לא זוכר
אולי אתמול? שקנית את ספר הזוהר או משהו כזה מחירים טובים איפה מצאת -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:07 PM
|
||||
לרגע לא הבנתי עם מי אתה מדבר אפילו המשפחה והחברים שלי לא קוראים לי ככה וגם פה וואי החזרת אותי איזה 20 שנה אחורה בזמן -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:09 PM
|
||
חחחחחח
כן בתור בת הכרתי אותך כעדן אז מוזר לי לקרוא לך כריס אם זה בסדר כמובן -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:12 PM
|
||||
כרך אחד גדול 1000 עמודים של הזוהר השלם בארמית 100 שקל והיי אני בת גם עכשיו כריס זה השם השני שלי אבא שלי רצה בן לקרוא לו כריסטיאן או בת לקרוא לה כריסטינה אז קיצרתי את השם השני שלי בת"ז כי כריס זה מספיק נחמד אני לא אוהבת שמות ארוכים מידי כל המשפחה והחברים שלי משתמשים בשם הזה כבר שנים אני חושבת שאתה היחיד שקורא לי בשם הראשון שלי אפילו אמא שלי ז"ל נטשה אותו וזה השם שהיא בחרה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:12 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
אוי ואבוי :0 היא בסדר? :( -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:13 PM
|
||||
איפה? נכון, זאת הכוונה כריס מקושר אצלי לזהות הגברית שלך ועדן לזהות הנשית אזעשיתי סוויץ אם מפריע לך אשתדל לחזור לכריס -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:15 PM
|
||||
בקריות יש חנות שקוראים לה כף החיים , ממש צמוד לרפאל קניתי שם אתמול מלא ספרים ב-400 שקל חחחחח איך שנוח לך נשמה זה לא שמחקתי את השם הזה הכל בסדר -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:16 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
איזה כיף לי שחברות שלי לא צוחקות עליי שאני אוספת סקווישמלו
באותה מידה היו יכולות להיות לי חברות שהיו צוחקות עליי בגלל זה רק עכשיו אני חושבת על זה -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |